Justmm Kızlar selam bu aralar bazen gündüz işlerimiz oluyor dışarı çıkıyoruz ve inanılmaz terliyoruz kızım ve ben. Eve gelince hemen kızımı banyoya sokuyorum o sırada dayanamıyorum bende bi duş alıyorum 5 dk. Sizce bu durum sorun yaratır mı mahremiyet açısından? Kızım 14 aylık bu arada
zencizeytin Justmm babasıyla bu durumu yaşasa evet olabilirdi ama özenli davranıp çırılçıplak olmadığınız sürece sorun olacağını sanmıyorum
elisa2705 Justmm Bu ilerde sorun olmaz mı size alışır tek yıkanmak istemez vs hiç öle denemedim meme reddinde sadece ten tene dusu tavsiye ediyorlar onun haricinde tercih sizin tabikide
zencizeytin Justmm hiç mahsuru olacağını düşünmüyorum ben. Meme reddinde dahi uzmanlar tarafından anne bebek çıplak duşa girilsin deniyor sorun olsa bu da önerilmezdi
Justmm Ogulluana şöyle ki uyumadığı için geceye kadar beklemem gerekiyor zaten çırılçıplak değilde iç çanaşırlarımla 5 dk bi su dökünüyorum
Lokomotifeysan Justmm ne olacak ki. Biz kızımla her zaman duş alıyoruz. Ben ona olması gereken herseyi anlatıyorum.
Beybisibeybisi Justmm benşm oğlum var ben mayo giyiyorum onla gireceğimde eşim de mayo şortunu giyiyor 28 aylık çoğunlukla tek aldırıyoruz ama bazen denk geliyor 2 3 aylıktan beri hiç yanında çıplak kalmadık ikimizde
Usnac1995 Justmm bende 22 aylık oğlumla 1-2 kere girdim, korkuyordu bir ara banyodan. Sevdirmek için yaptım. Külotla kalıyorum, üstüm açık oluyor, mahsuru olacağını sanmıyorum ben ya 🥲
beyzzsenturkk_ Justmm küçükken beraber giriyorduk bazen duşta emziriyordum sakinleşiyordu şu an 18 aylık çok nadir kıyafetlerimle girerim duşa ama uyarırım mesela bu sadece anneye özel bi başkasına sizin verme diye öperken de aynı sekilde
tostperisi Justmm ben neredeyse her gün kızımla giriyorum. Eşim işte oluyor kızım asla uyku sevmeyen bir bebek e beni dışarda beklemeyeceğine göre onu taburesinde yıkarken kendim de giriyorum
Okuyanbiranne Justmm aynı durumları her anne yaşıyor diye düşünüyorum fakat ben asla bunu tercih etmem zaten yıkanırken üstünüzden akan pis su çocuğa sıçrar asla hoş bir durum değil akılları da eriyor çıplak görmesi de aynı şekilde hiç hoş değil. Önce kızımı yıkıyorum çıkıyorum bezini zıbını giydirip hemen kendim giriyorum çok bebekken kapıda ağlardı şuan ondan sonra benim de yıkanacağımı öğrendi genellikle bir şeylerle meşgul olurken ben çıkmış oluyorum.
Leylamoznur Justmm benin kızım bensiz ve babasız suya asla girmez ıyuzdrn eşim shortlu bende iç çamaşırlıyım doktorumuza sordum mahrem yerleri kapalı olduğu sürece sorun teşkil etmediğini sordu
mobesebesir Justmm tercih etmeyeceğim Bi durum ama zor durumda kalıyorsanız iç çamaşırlarınız olsun üzerinizde. Bi müddet sonra akılları ermeye başlıyor çünkü. Oğlum 3 yaşına girecek gecen gün bana pipin var mi seninde anne diye sordu. En azından anadan üryan gormesin