[silindi] Bebeğim 5 ay 7 günlük ve sağ alt dişine dokunduğumda sertlik geliyo sivrilik sanırım dişi çıkıyo.. çok erken geldi bana bebeği 5 aylık olup diş çıkaran varmı? İştahsız olan? Neler yaptınız doktorumuz calgel jel önerdi kullanan anneler varmı
AselRuveydam_12 [silindi] 4 buçuk aylıktı ilk dişimiz çıktığında şu an 7 aylık 2 üstte 2 altta var bitane daha geliyo altta bebeğe göre değişiyo bence erken yada geç çıkarması
Ikrazumra19 [silindi] bende kullandim calgel rahatlatiyor deneyebilirsiniz birde mesela dolaptan soguk soguk eline havuc elma filan verin kasir dislerini rahatlatir
Gamzeli [silindi] benim bebegim dort aylikken cikartti yirmi gun ladar meme reddi yasamistim onun disinda da bisey olmamisti sadece azilar ve kopek dislerinde cok huysuzlandi
hunilimomm [silindi] bizim de 5 aylık cıktı 18 günde tamamen cıktı 🤣 ama jel felan kullanmadım hiç dişlik veririm eline keçirdi durdu
Ikrazumra19 [silindi] cok canim niye versin bana doktorum tavsiye etmisti dolaptan bende hep elma ayva habuc vermistim simdi herseyi kendisi yiyor 🤗 ve dis etlerini baya rahatlatiyor
Ebrrtlhamlike [silindi] benim de 5 aylıkken çıktı oğlumun. Calgel kullanmayın sakın, anestezik madde içeriyor yani ilaç kategorisinde. Siz hemen tetagil alın çok rahatlatacak
Ikrazumra19 [silindi] emzirmeden yada yemekten hemen sonra veriyorsaniz fazla geldigi icin olabilir yada acken midesi bulanabilir
Ebrrtlhamlike [silindi] canım bizde 6 aylık olduk sadece 2 alt dişimiz var çok şükür tetagil sayesinde zorlanmıyoruZ . 1 .1 ,5 yaşa kadar sürecek ama ilk dişlerden sonra diğerleri daha kolay çıkıyormuş canım