Ebrubulut Ne zaman buzluğa atıyorsunuz zamanı geldimi ve nasıl koyuyorsunuz öncesinde haşlama felan yapiyomusunuz yoksa kırıp direk buzluğami atiyosunuz
Deletedmom_110 Ebrubulut 2 yöntem var birini temizleyip az sıcak suda haşlayıp soğuk sudaaa soklayıp poşete koyuyorum Diğeri de domates yada kavurup soğutup dolaba koyuyorum
nili1104 Ebrubulut alıp yıkayıp ayıklayıp doğrayınca öylece Çiğden buzluğa atıyorum sonra çıkarıp pişiriyorum buzlu hali ile. Gayet de gzizüel oluyor hiç yorulmaya değmez
Canparcam_ Ebrubulut Zamanı şuan da bende domatesle kavurup soğuyunca atarım buzluğa ama bu sene hem buzluğa attım hemde kavanozda yaptık annemle birlikte. Bu arada çiğ sevmiyorum ben.
Lokomotifeysan Ebrubulut ben manava markete gittikçe uygun buldukça atıyorum mısır ve fasülye 😄 kırıp sadece suda biraz haşlayıp öyle atıyorum. Mısırı çiğden. Ne kadar çok koysam da hemen bitiyo çok seviyoruz
Bebegim3535 Ebrubulut direk kırıp yıkayıp poşetleyip atıyorum. Domatesi de ayrıca kabuğunu soyup doğrayıp poşetleyip atıyorum. Kışın ikisini bir çıkarıp pişiriyorum. Çok güzel oluyor
azraklkn Ebrubulut ben ayıklayıp tencereye az birsey yağ 1 bardak kadarda su koyuyorum pisiriyorum o şekilde paket yapıp buzluga atıyorum domates falanda koyan var ama ben sade koyuyorum. Şuan tam zamanı bence
azraklkn Ebrubulut valla kilo olarak pek bilmiyorum benim eşim az almıştı öyle yemek yapayım diye bende pisirdim buzluga attım 2 paket çıktı ama tekrar alıp atacam o yetmez