mirac_p01 Hadiburdanyak eşim prezervatif kullanıyor 2 buçuk yıldır geri cekilmeli gerçekten insan istemese bu şekilde geri cekilmeli kullanırsa kalma ihtimali yok’tur diye düşünüyorum
Hadiburdanyak mirac_p01 asko bizde öyleydik son ilişkide bilerek bişey yapmdysa hamile değilim Dr bilmiyorum
bikupakahvee Hadiburdanyak ay sus deme Bende spiral vardı kaydı 2 kez daha taktırmadım hap denedim beni mahvetti prezervatife geri döndük o olmadan temas asla olmuyor Hangi marka kullanıyordunuz
Hadiburdanyak azraklkn bilmiyorum ki sadece adetten sonra oldu bn hamile olduğumu hissettmyrm bugün ki yemek yani kıyma çok kötü koktu midem bulanıyor ondan şüphe ettim ilk kızımda da etten kıymadan tiksindim
Hadiburdanyak Denizoglan of bnde çok güldüm benim durumlar karışık adamı evden kovdum yani bide hamile olduğumu ogrnse dibimdeb ayrılmaz
Hadiburdanyak veysi106_ benim durumlar çok karışık bilmiyorum psikolojik tedavi ye başldim ilk seansı Perşembe hamile olduğumu ogrenirsem hap tedavisi almdn pskilolog eşliğinde artık bu süreci atlatcm
Burkiyyy Ashellinko acaba geri çekilme ile mi kaldınız hem prezervatif hem geri çekilme mi ? Çünkü biz öyle yapıyoruz korktum bir an oğlum 15 aylık . Allahım isteyene versin biz Şuan düşünmüyoruz da ?
Ashellinko Burkiyyy Sadece prezervatif ama bilmiyorum belki deliktir farkedemedik. Çünkü kızım 3.5 yaşında yine onunla korunuyoruz çok şükür bişey olmadı 😚