aleksandralarossa aslananne27 ayyy yine iyi bizimki dısarıda görüp aldırır ama evde oyuncak dolabında bekler öylee:)) ismi aslan mı bebeginizin benim ki aslan:)
aleksandralarossa Pota alan varmı kızlar seviyorlarmı gereksiz mi karar veremedim. Bide oğluma niloya bebegi almayı düşünüyorum 🤔 oynarmıki
Elfgrn aleksandralarossa 18 aylık olucaz 22 sinde bayağı bayağı meme bağımlısıyız. Kesmek istiyorum ama 1 ay 1 aydır diye bekliyorum en azından 20. Ayını geçsin diye düşünüyorum. Bakalım nasıl keicem bu kadar bağımlılığa
Elfgrn aleksandralarossa bizimki yine biberon ne emzik hiçbir şey almadı. O sebeple bağımlılığı çok fazla Muhtemelen Ben de azaltarak bıraktıracağım ama bilmiyorum kafamda O gün gelene kadar bir sürü şey kurguluyorum tabii o gün geldiğinde ne olur bilemiyorum
aleksandralarossa Elfgrn 24 ayda çok çok dua ederek bıraktırdm bzmki de düşkündü umarım çok kolay atlatırısınız 🌸🥰
aleksandralarossa Cicektebenimcicekligunlerde yaaa deme öyle deme kız çocuu yapcam evcilik oynıcaz küçüklüğümdeki gibi :)🙈
Cicektebenimcicekligunlerde aleksandralarossa İnşallah rabbim gönlüne göre verir.😀 O niyetle 2 6 sene sonra doğurdum..😀🙈 2erkek annesi olarak yolculuğumu bitirmek istiyorum..😀
Deletedmom_206 aleksandralarossa Hot wheels ben bile seviyorum. Her AVM ye gidişimizde kurtarıcı seçeneğimdir. 😁
aleksandralarossa Deletedmom_206 ben o konuda hiç bilgi sahibi değildim ya hemen alınsın cok tesekkürler 🙈