Anneko smytpl Reyhanlı’dayiz bizde inanılmaz kötüydü herkes sokaklarda eve girilecek gibi değil çok korkunçtu gerçekten Rabb’im beterinden saklasın
kirikkalp alpsmother_ Adana sayfasında herkes hissettik yazmış şaka gibi deprem olan yer napsın peki 🤦🏻♀️
Esinzhl smytpl geçmiş olsun ne kadar çoğaldı bu aralar.. Burda da oldu kaç gecedir uyku uyumuyorum rüyalarımdan hep depremle uyanıyorum allah korusun hepimizi ailelerimizi
Gly_87 smytpl yerimden uctum korkudan hatay iskenderundaym..artcilari devam ediyor ama kandilliden bakiyorim 5 tane olmus ondan sonra
Abdisumeyye smytpl Mersin Silifke deyiz kızı yatakta ayağımda sallarken hissttim evin önü yola bakıyor uzun kamyonlar geçiyor o geçti sandım xok uzun sürmedi ama eşimde yoktu evde işte
gmzshn Abdisumeyye Mersin Silifke de nasıl hissetiniz ki biz merkezdeyiz hissetmedik Mersin’de kimse hissetmedi
neanladinyurdagull smytpl geçmiş olsun.Ben marmara bölgesindeyim ama korkudan uyuyamıyorum buradada bu gece olur diye aldım iki çocuğumuda yanıma başlarında bekliyorum
medinekaplan alpsmother_ deprem çok aniden oluşan birşey cnm hiç kimse abartmıyor insanlarda korku oluştu artık herkes hissetmeye bilir ben kendimde genellikle hissetmiyorum arkadaşlar arıyor deprem olduğunda
medinekaplan Aysegul30 geçmiş olsun Allah’ım beterinden korusun cnm benim ailemde dörtyol da yaşıyorlar ben kendim Amasya da oturuyorum çok korkuyorum