2prenss_annesieliff_ Hataydayim az önce yine deprem oldu piskolojimiz tam düzeldi derken tekrar 6subati hatırlatıp gidiyor bu sefer uzun sürdü Baya da sarsintiliydi
tombikbebe 2prenss_annesieliff_ geçmiş olsun hepimize Gazinatepten hissettik yatağımızdan kalkamadık yine elim ayağım boşaldı
asell13 2prenss_annesieliff_ bende bebeğimi beşikte sallıyordum yatak gitti geldi çocuklar korkmasın diye panik yapmadım allah korusun ya adanada hissrttim bu arada
kirikkalp 2prenss_annesieliff_ geçen de bizim burada oldu 3 kere sabaha karşı unutamıyoruz gerçekten. Geçmiş olsun.
2prenss_annesieliff_ tombikbebe aynen konteyner de olduğum halde kalbim çıkacak yerinden sandım hemen aldım çocuklarımı yanıma hala çok korkuyorum ya
2prenss_annesieliff_ asell13 Allah daha beterinden korusun inşallah ya hala korkuyorum ben hemen aldım büyük ohlumu konteyner deyiz ama yanımda yat dedim yine de
2prenss_annesieliff_ kirikkalp evet ya tam unuttuk derken mübarek hissettiriyor kendini daha da beterinden korusun inşallah canım
asell13 kirikkalp benim ev cadde üzeri kamyon geçse bile sallanıyor en ufak sallantıyı hissediyoruz malesef geçen sabah olan depremde yatak salladı beni resmen duvarların sesine kalktım