EsrraZ prensannesi07_ ben bayadır kullanıyorum canım valla aşırı bi uzatma yok ama parlaklık ve güzel kokuyor bitkisel banada doktor önermişti benim bebeğim sarı civciv arkadaşlarımın bebekleride sarı olanlar saçları hep seyrek ve yavaş uzuyor 😂😅😅
SiprayiL livanurvealpinannesi61 biz neredeyse doğduğundan beri kullanıyoruz şuan 8 aylık bir ara saç dökülmesi oluyor ya neredeyse kel kalıyorlar, ondan sonra bu şampuanı kullanmaya başladım saçları çok çabuk çıktı çıkanlar çabuk uzadı. Göz yakmıyor ayrıca
prensannesi07_ SiprayiL valla bilemedim demek ki kişiden kişiye değişiyor. Hala emin değilim göz yakması bebekte büyük sıkıntı oğlumun gözleri renkli bide en ufak şeyde kıpkırmızı oluyor elimdeki bitince bir deneyeceğim
livanurvealpinannesi61 SiprayiL bizde saç uzatmadı hiç. Kişiden kişiye değişiyor demekki. Ben kullandım bizde göz yaktı. Kızımı ne zaman banyo yaptırsam anne gözüm yanıyor diye ağlıyordu. Bitince almadım daha. Iva natura kullanıyorum çok memnunum ecowellden çok daha iyi. Ecowell ile yıkarken ağlıyordu. Iva natura kullanalı gözüm yanıyor demiyor. Biri 5 yaşında diğeri 3.5 yaşında. Siz de göz yakmamış ama biz denedik aşırı göz yakıyor malesef. Çoğu kişi de göz yakıyor diyor. Bilmiyorum artık.
Aag prensannesi07_ valla iyi hoş temiz içerik kokusud a güzel de 2 oğlumun da gözlerini yakıyor bende vücutlarına kullanıyorum e bebek şampuanı aldım hem ucuz hem göz yakmıyor hem o da temiz içerikli
livanurvealpinannesi61 Aag göz yakmıyor diyenlerin bebeği küçük mü acaba. Benimkiler büyük yakınca yakıyor diyor. Bizde de aşırı göz yaktı
Aag livanurvealpinannesi61 olabilir valla 9 aylık ağlamasa bike gözleri kırmızı oluyor belli yakıyor 2 yaşındaki hep yakıyor diyor
ozcanzehrabetul doğduğundan beri bende kullanıyorum çok memnunum, içerik olarakta temiz bi şampuan, göz yakması da yaşamadık. ecomercek isimli siteden içerik kontrolü yapabilirsiniz.
Zlm prensannesi07_ ben çok memnunum benim kızımın saçlarını uzattı kıvırcık normalde şeklini düzeltti kivirciklari artık daha belirgin