barlassko Bugün doktor kontrolüne götürdüm bebeğimin doğum kilosu 2985 şuan 2 ay 2 günlük kilosu 5400 çıktı doktor sınırda dedi tuhafıma gitti nedense bana iyi kilo almış gibi geldi. En son 18 temmuzda 4300dü
[silindi] barlassko bnce takılma günlük normalde 20-30 gram alması gerekir senin bebeğin 37 gram almış Yani aman aman birşeyi yok 4.aydan sonra az aliyolar artik
diloslarrr barlassko kızım 3100 doğdu iki aylıkken 4200 dü hemşire daha sık emzir dedi sadece ve şu anda gayet iyi kilosu. Neye göre sınırda ? Maşallahı var kafaya takmayın
smytpl barlassko sınırdan kastı alt sınır değildir o üst sınırdır ya 😅 maşallah bebişe kilosu normalin biraz üstnde 🌸
barlassko [silindi] mama zaten günde 1 defa 90 cc veriyorum onuda 50-70 cc arası içiyo mamayı artır dedi ama dinlemicem sanırım gereksiz kilo alsın istiyor heralde
goktugharun [silindi] 6 aya kadar çok güzel kilo aldı 6 da durduk napcaz bilmiyorum 9 ay 15 günlük oldık kilosu 6.875 kg oldu. Doğduğunda 2.790 kg doğmuştu. Boya gidiyor ama kilo almasını da istiyorum ek gıdada ne kilo aldırır cok moralim bozuldu 10 gün sonra doktora gidicez yine kontrol edicek @Sermec27 @barlassko @eymenesra @nurcan1304
[silindi] barlassko acaba yüksek diye demiş olabilirmi cunki en düşük alması gereken 4750 2 aylık bebek için sizin kilo gayet iyi … Maşallah 🧿
barlassko smytpl yok sordum az mı diye evet dedi 😀 aylık 700-800almalarını bekliyoruz dedi ee hesap mı yapmayı bilmiyor anlamadım
eymenesra barlassko bizimde 5,9 du yani sizinki de iyi kilo az değil ki kaç kilo olcak 2 aylıkken 3 aylık olduk 6,5 kiloyuz yani demem o ki kilo alımı büyüdükçe yavaşlıyor
incininannesi1806 barlassko benim ki 2 ay 2 günlükken kontrole gittik 5250 çıktı doktor gayet normal kilo alımı güzel dedi . 1 ayda 1 kilo almış anne sütü ve mama olarak yiyoruz biz
Happybaby06 barlassko bak gittiğim doktor benim iyidir severim de bana dediği ayda 1 kilo 1.200 almasını bekleriz 6.aydan sonra bebek emeklmeye başlar hareket artar o zaman da 500 ila 700 gr normaldir der
barlassko Happybaby06 aynen zaten benim bebeğimde çok hareketli bir bebek ona rağmen bana da kilosu iyi geldi mamayı fazla verelim istiyolar