yagmuryigitalp o zaman sizin de 18 aylık bebeğiniz. Benim de aynı 18 aylık ama çok fazla memeye düşkün olduğundan sürekli ileri tarihe atıyorum ama tabii bu yıl içinde olmak istiyorum. Taşıma durum ihtimalimiz var diyorum eğer taşınma olursa taşındığımız yerdeki doktora yaptırırım onun için oradan da bakıyorum doktor. Taşınma olmazsa da İstanbul ve çevresinde aradığım doktorlara yaptırmak istiyorum. Bir tanıdığın aracı olması yani gözünde görmen insana güven verdiriyor Evet ama ben de olmadığı için sanki ticaret yapıyormuş üzerimden gibi hissettim ondan geri çektim kendimi. Para önemli değil tamam önemli değil bunda önemli değil çünkü olduğun hastane ve doktor gerçekten çok büyük önemli bilmiyorum Ne yapacağımı Eğer ki olursan post açar mısın veya bu postun altına etiketleyerek deneyimini anlatabilir misin. Bugün de İstanbul’da olan bir doktora sordum bu takip ettiğim anestezi yaptıktan sonra ilk sütü atıp ikinci emzirme de emzirebilirsiniz dedi. Aklım çok karışık aylardır araştırıyorum oysaki peki başka neler konuştunuz biliyorum bir tane yorumun üzerine çok fazla soru soruyorum ama ayrı ayrı sorup karışmasın diye soruyorum. Başka bilginiz deneyimlediniz neler var doktorla alakalı sorduğunuz. Benim kızım da 22 Şubat doğumlu