Momss06 Karnakeda ilk ay kullandığımda bende de çok mide bulantısı yapmıştı adet olmamıstım o ilacın yan etkilerinde var malesef emzirenler kullanıyo genelde emzirmiyorsanız yazz kullanabilirsiniz yan etki yapmıyo adetini de düzenli oluyorsun 3 aydır kullanıyorum memnunum
Karnakeda Momss06 evet emziriyorum ama biraktircam artık 2 yaşına 2 ay kaldı yazz ben de kullanmıştım çok memnundum adet düzensizliği yapıyor yani
Momsy Karnakeda bende bir yan etkisi olmadı valla. Ben zaten 2 ay önce doğum yaptım 2.ayımda da regl oldum
alelos Arel250 8 aylık bebeğim hep onla korunuyorum ara kanama oluyor arada ama adet görmüyorum eskisi gbş
Kizilciksurubu Karnakeda Ben 6 aydır bu hapı kullanıyorum. Kullandığım ilk ay sonunda adet olmayınca ben de doktoruma sormuştum, bu hap kullanılırken adet olunmadığını söyledi. Bende de sadece ara ara ufak kanamalar oluyor. Başka bir yan etkisi olmadı.
Karnakeda Ara kanama yapıyor sanırım kullanırken kahverengi tarzda çünkü birinci kutum bitti ikinci kutuya başladım 3 tane içtim adet olmadım ilk kutuyu kullanırken 17. Günde falan kahverengi tarzda kanama olmuştu bende bir gün o da sadece başka yok