Arel250 Böyle bi hap duydum, doktora vs gitmedim. 11 aylık bebeğim var 2. Çocuğu daha düşünmüyorum, direkt gidip eczaneden alıp kullanmaya başlayabilir miyim doktora sormadan. Daha önce kullananlar yazabilir mi
Karnakeda Momsy memnun musunuz ilaçtan ben bu ay kullanmaya başladım ama çok mide bulantısı yaptı bende bı de ilk kutu bitti adet olmadım henüz böyle bişey oldu mu sizde
Karnakeda Ben bu ilacı bu ay kullanmaya başladım ama ilk tablet bitti adet olmadım kullananlarda böyle bişey oldu mu
Kizilciksurubu Karnakeda Ben 6 aydır bu hapı kullanıyorum. Kullandığım ilk ay sonunda adet olmayınca ben de doktoruma sormuştum, bu hap kullanılırken adet olunmadığını söyledi. Bende de sadece ara ara ufak kanamalar oluyor. Başka bir yan etkisi olmadı.
Momss06 Karnakeda ilk ay kullandığımda bende de çok mide bulantısı yapmıştı adet olmamıstım o ilacın yan etkilerinde var malesef emzirenler kullanıyo genelde emzirmiyorsanız yazz kullanabilirsiniz yan etki yapmıyo adetini de düzenli oluyorsun 3 aydır kullanıyorum memnunum
Momsy Karnakeda bende bir yan etkisi olmadı valla. Ben zaten 2 ay önce doğum yaptım 2.ayımda da regl oldum
Karnakeda Momss06 evet emziriyorum ama biraktircam artık 2 yaşına 2 ay kaldı yazz ben de kullanmıştım çok memnundum adet düzensizliği yapıyor yani
alelos Arel250 8 aylık bebeğim hep onla korunuyorum ara kanama oluyor arada ama adet görmüyorum eskisi gbş