Hayalperest_07 bebisliozlem siz ne zaman başvuru yapmıştınız acaba uzun zaman olmuş muydu bende chat olsun demiştim. Üç gün önce ama aranmadım
bebisliozlem mustafaulku71 size uygun bir proje geldiğinde sizinle iletişime geçeceğiz demişti özlem hanım izinli olduğunu söyledi o yüzden dönemedim size dedi chat işini üstüne basa basa söylemiştim yaklaşık 1 ay önce 😄
Hayalperest_07 mustafaulku71 ben çağrı merkezi hizmetleri mezunuyum ondan chat üstüne istedim bende ama kendim aramadım sonra almam gereken sertifikalar var onları da alınca ısrar edecem arayacam 😄😬
Alya-Sena mustafaulku71 bende inbound dayim cok kolay diyemem. Ama alisirsnz. Cocugunz kucukmu bakacak birisi varsa isiniz kolaylasir. Kolay adapte olursunuz ise.
Hayalperest_07 bebisliozlem demek sürekli ısrar etmek lazım bende Bi sertifika alacam iki tane daha sonra onları sık boğaz etmeye başlayacam 😄
edanur_dilek20 Alya-Sena yok ya ne dolandiricisi valla eğitimleride MMA raporlarida çok güzel herşeyi birebir ilgilenip paylaşıyorlar bizlerle
Alya-Sena edanur_dilek20 bize 2 3 gunde bi mma paylasiyorlar durumumuzu goruyoruz ona gore ay sonuna kadar gerekli aksiyonlari aliyoruz. Maas mutabakati geldimi size dun gece atildi. Is maillerine