beyalperen Kızlar Bende alındım evrak istediler. Maaşları sormayı unuttum geride ayıp olur diye aramadım. Maaşlar ayın kaçında yatıyor?
Hayalperest_07 beyalperen yarım gün yapan bir bayan vardı ayın 10 unda yatıyor diyordu hayırlı olsun sizin de mi yemek sepeti tam gün için mi
Nazzz2021 Hanife4461 bana videolu cevap vermem gereken bir link atmislar daha göndermedim birdaha onlarda dönüş yapmadi sizde nasil ilerledi süreç egitim gondericez dediler göndermedilef
Evli_Mutlu_Bebelii Nazzz2021 adapte olamadım farklı alistigim sistemler olduğu için karışık geldi çözemedim pndzn çıktım direk iş ile alakalı değil kesinlikle
zeynepdmrr Alya-Sena merhaba. Hepsiburadanın chat bölümü için bugün görüşmem olumlu geçti 2 saat sonra evrak listesi maili attılar. 18 aylık kızım var, annem destek olacak ama yine de merak ediyorum nasıl olacak 🤷🏻♀️ bu süreçle ilgili bilginiz var mı?
Alya-Sena zeynepdmrr hayirli olsun 🌺 chat inbound da gore kolay yazisiyorsnz cok nadir arama yapilacaksa yapilir. Hepsijetin chat bolumunde calisan arkadaslarm var destek almadan 2 kucuk cocuklariyla calisiyorlar sizin desteginizde varmis cok rahat halledersiniz. Endise etmeyin
Hayalperest_07 zeynepdmrr başvurunuzdan ne kadar süre sonra aradılar sizi iş tecrübeniz yoktu dimi öyle aldılar sizi
zeynepdmrr Alya-Sena teşekkür ederim, içimi rahatlattınız 🙏 eğitim süreciyle ilgili henüz bilgim yok. Siz biliyor musunuz :)