qmerve Alya-Sena sözleşmeyi gönderdikten sonra yapmamız gereken birsey var mı acaba kendileri mi dönüş yapacak . İstedikleri belgeleri gönderdim whatsapp grubu kurulacak demişlerdi nasıl işliyor süreç acaba
Alya-Sena qmerve hangi bolum icin basvsrmstnz okdr yorum varki goremedm vallahi. Hersey tamamsa onlar grup kurup.eklerler sizi. Bekleyn suanda
ak1905 qmerve bekleyin sozlesmeyi gonderdiyseniz eğitim başladığında gruba alinirsiniz ben gruba eklenene kadar dokuz doğurdum 😅
ak1905 Alya-Sena güzel gidiyo çok şükür bugün tanışma gibi geçti teşekkür ederkm sorduğunuz için 🌼 bende yine sizi rahatsız edicektim 😅 sanki benim PC şarjı çok çabuk bitiyo bı toplantıya girdim 100den ,80e düştü hemen normal mi bu acaba 😅
zeze97 ak1905 ben videolu maili cevapladim gönderdim bana eğitim videosu attılar izledim. Baska ne yapmam gerekiyor onlar mı arayacaklar
ak1905 qmerve bı hafta olmadan eğitim başladı online görüşmede söylenmişti zaten Çarşamba veya persmbe eğitim basliycak diye 🌼 dün akşam gruba ekledikler bugün ilk eğitim günümüzdü tanışma oldu 🌸
ak1905 Alya-Sena tamam o zaman zaten evdeyiz problem olmaz 🌼 sadece normali bu mu onu öğrenmek istedim ❤️
Alya-Sena ak1905 hee dogrudr biz egitime sabah 8 de baslamstk aksam 5 e kdr di 2 kere sarj etmstm pc yi 😀
Alya-Sena qmerve hee onlarn surecini pek blmiyrm acikcasi ama dedgm gbi gruba ekleyecyz dedilerse bekleyn
ak1905 Alya-Sena yaa 😅 bizim eğitim kaç saat olur ki yarın bugün tanışma olduğundan böle kısa oldu galiba 1saatten fazla sürdü bucugu görmedik galiba emin degklim 😅
Alya-Sena ak1905 sadece chat oldgu icn tam blmiyorm ama bzmki gbi uzun surmez heralde. Askin hanimda sizlemiydi 😀
Alya-Sena ak1905 onun icn cvp vermedi bana yeni gormsde 😀 neysee eyy bakalim bi an once egitm btsnde ise baslayin