busehavva Alya-Sena peki nasl başvurmak lazım bu işe anlatrmsnz mesaj baya coktu okuyamadım ne işi tam olarak
Alya-Sena hilalbhdr aktifbank bende duyduguma gore bi tik daha yogun ve zormus mola nasl kisa kullandiriyorlardi. Kac dk di ki
Havvabukre jalepoyraz kızlar sabırlı olun inanın tekntek herkese dönüş yapıyorlsr ve tek tek ilgileniyorlar
Hayalperest_07 PamukPrensesannesii evet ya chat tam istediğimdi de neyse bunlara gerek kalmadan atanırız inşallah 😄
Havvabukre Alya-Sena valla beni wp eğitim grubuna almışlar bende şoktayım hatta özelden yazdım be olur ne olmaz diye olumlu döndüler 🌸🌸
Alya-Sena Havvabukre merih hanimami yazdn egitime aldilarsa tamamdr ya sevndm vallahi hayirli olsun 🌺
busehavva Havvabukre nasl başvuru yapıyorsunuz bende istiyorm da tam olarak anlamadm bana da anlatrmsnz
ak1905 Havvabukre Kübra benim ismim ilk teşekkür ederiz diye yazan kişi benim grupta ordan bilin beni yazym mi whatsaptan size 😅
minikelanur ak1905 yok ya benim bebeğim kücük zaten part olursa diye basvurmustum fulle döndü o yüzden düsünmüyorum büyütünce kendi meslegime dönüş yaparım artık birazda kızımla ilgilenelim bakalım🥰 size hayırlı ugurlu olsun bol kazanclar🩷