klpzeynep Alya-Sena ben video gönderdim de bana eğitim linki atmışlar Ben sadece videoları izleyecek miyim yoksa sınav gibi bir şeye katilacakmiyim izledikten sonra
kaysi_cicegi klpzeynep bana da mail attılar az önce müşteri hizmetleri iletişim becerileri eğitim videosu ama ben chat istiyordum tekrar arayıp söylesem mi acaba
bebisliozlem Gul-42 bana da öyle dediler ama totalde 1 buçuk saat miydi yanlış hatırlamıyorsam mola da var.
ak1905 minikelanur yok bende aranmadim belki mail falan gönderilir yada direk gruba falan eklerler beklemedeyim. Burdan bı arkadaş da belki eğitim haftaya sarkabilirmis demişti ama bekliyorum bende
ak1905 minikelanur ne zaman sormustunuz çok yoğunlar sanırım ben o yüzden rahatsız etmym diye yazmsdim aramadım hiç
minikelanur ak1905 sabah 10 gibi windıws 10 olur mu demiştim olur dedi 12 de eğitimi sordum dönmemiş henüz
Bunedunyakardesim ak1905 bende ticket bölümü için görüştüm henüz eğitimler belli değilmiş haftaya olabilir dedi özlem hanım Bir de chat ticket bölümü için özellikle Windows 11 istiyorlar bilginiz olsun benim olmadığı için alınmadım🙁
Alya-Sena qmerve sirketi kendmz aciyorz bunu grstgnzde detayli anlatirlar. Zorunlu birsy degl bu arada
ak1905 Alya-Sena yine ben yine ben yine benn😅 burdan arkadaslara eğitim videosu gönderilmiş bana gönderilmedi acaba yazsam mi yazarsam ne yazaym napmaliyim 🥺
qmerve Alya-Sena peki şirket açmadığınız taktirde aylık size yatan ücret nedir asgari ücretin altı mı
klpzeynep ak1905 gönderilmiş ya 🤣🤣🤣 ilk videolu olan maili cvpladiktam sonra eğitim videosu atıyorlar. Ondan sonra ne yapmalıyız diye sormak istedim
Alya-Sena ak1905 hayir o baska bi egtim bu ilk champsle gorusuldugnde mail e egtm videosu atiliyor. Sen o asamalri gectin direk mezunsun 😂😂😂😂