ArsAyz klpzeynep Altta örnek vermiş arkadaşımız bak 😄 Farklı şeyler seçebilirsin, güçlü yön olarak takım çalışmasına yatkınlık olabilir, iletişim becerin kuvvetlidir bu olabilir, empati yeteneği bile olabilir 😇
klpzeynep ArsAyz video gönderdim simdide gönderdikten sonra zaman ayirmadiginiz için teşekkürler yazıyor ona çok güldüm 🤣🤣
Alya-Sena Usnac1995 molalari cocuga kullanablrsn. Parrta 50 dk. Fullde 1 saat 10 dk parca parca kullandriyoralr yarim saat yemek molasi gibi. Ben cagri aliyorm yani surekli pc basndaym kulaklikla .chatte calisnlarda pc basnda canli destek oda musteri wp den yaziyor cevap veriyosun arti bir sayfdan kargo kontrolu farkl8 bir sayfadan gorusme kaydi yapiliyor. Pc basnda olman sart onune otomatik dusuyor musteri. Chatta hepsiburadada kampanya oldgu donemlerde yogunluk oluyor. Suan bi arkdsm orda 2 cocugyla calisiyor 20 dk bos bekledifi oluyor o sira cocuguylada yerde oynuyor.
Alya-Sena edanur_dilek20 hayir olmuyor yeni nesil i5 veya normal i7 islemcili. Program kuruldugu icin sistem kaldirmaz. Kardesmden almistim bende i3 islemcili olmadi taksitle gittim bids i5 aldim
gllleymn Bunedunyakardesim ay kaçtı numara aradı acaba ben de dün gönderdim bir numara aradı bir kaç kez yabancı die açmadım 🥲
edanur_dilek20 Alya-Sena tamam canım bende yarın eşime aldiracagim inşallah bende aranıza dahil olacam sabah arar söylerim bilgisayar elime akşam ualasacak diye onlar yönlendirme yapar herhalde 🫶🏻
toprak19 Alya-Sena zaten yorumları okuyunca insana çalışma isteği geliyor ama maalesef ki bana çok yanlış zamann keşke daha önce öğrenseydim böyle bişey olduğunu hamileyken falan öğrenseydim doğurana kadar full time çalışırdım şuan çalışamayacağım için modum aşırı düştü sizde tek tek herkese anlatıyorsunuz helal olsun valla inşallah ihtiyacı olan herkes nasiplenir bu işten sayenizde
Alya-Sena toprak19 bir cok kisi ise basladi onlardanda guzel donusler aldim memnunlar bir grupda persmbe baslicak yani gercekden ihtiyaci olan herkes nasiplensin istiyorm gecim cok zor
Noname21 Alya-Sena chat mesajlaşma mı Sana son bir soru sormak istşyorum sen çalışırken çocuk işi nasıl oluyor hiç kalkamıyor musun
Alya-Sena Noname21 chat canli destek iste firmann wp hatti. Benm kzm 2 yasnda esm vardiyali calisiyor evde 12 yasndaa kzmda var o dersaneye gtmedgi zamanlar ilgileniyor. Hep beraber bi sekilde idar3 ediyorz yani. Yemek Molasnda yerimden kalkiyorm birde cocuk agladgnda v.s ilgilenmek icin o an belirtiyorm durumu kisa mola aliyorm
bebisliozlem Alya-Sena valla bacikom Allah razı olsun ben 3 aylık bebeğimle şu an düşünüyorum bu işi bana da geri döndüler umarım olumlu sonuç olur ve işe başlarım valla sana çok duacıyım, bilesiiinnn 😄
toprak19 Alya-Sena inşallah belli bir süre sonra bende olursa başvuru yapacağım iş hakkında olan cevaplarınızı ss aldım dursun nolur nolmaz diye 😅
kaysi_cicegi Alya-Sena olumlu ya da olumsuz illa ki dönüş yapıyorlar mı yoksa sadece işe alacak kişileri mi arıyorlar
edanur_dilek20 tazebiranne_ evet canım başvurdum arandım soru cevap yaptılar sonra bilgisayarım yok dedim ama benim aktifbank passolig geçmişim var orayada alım varmış tekrar çalışmak istermisiniz diyede aramış oldular ama ben istemedim hepsijet chat istiyorum
ArsAyz edanur_dilek20 Bende başvuruyu tamamladım şimdi 😅 Seni videolu cevaplardan sonra mı aramışlardı. Herkesi ilk başvuru formundan sonra aramışlar beni neden aramadılar acaba 😄