klpzeynep Alya-Sena sorular gerçekten anlaşılmıyor Güçlü olup olmadığının ve olayların gidişatının ayrıntılarıyla ilgili birkaç örnek verilmesi yanlış mı? 1 tanesi de bu ne soruyor anlamadim bile 🤣
ArsAyz klpzeynep Bende kara kara sorulara ne yanıt vereceğimi düşünüyorum 😅 Yazılı olsa bi nebze bide videolu ya 😂😂
Bunedunyakardesim Alya-Sena yapabilirim dimi siz yapiyosunuz aynı işi eksi yönleri var mı 5 yaşında bir kızım var sorun yaşar mıyım chatte yazisirken onunla da ilgilenebilir miyim birazda olsa mesela
Alya-Sena Bunedunyakardesim ben chatte deglm inbound daym tabi chat daha kolay yapilabilir bir arkdsm 2 cocukla yapiyor ful calisiyor. Ses sorunu yok bide yogunluk olmadigi surece bekliyosun yani bos o sira cocuga yemek yedireblrsnz oyun oynarsnz filan
kaysi_cicegi Bunedunyakardesim videolu Msj gönderdikten sonra hemen mi aradılar acaba ben de gönderdim ama dönüş yok daha
Bunedunyakardesim kaysi_cicegi evet 1-2 saat sonra döndüler bana bekleyin dönerler yoğunluk vardır buranın çoğu orda şuan sanırım😁
kaysi_cicegi Bunedunyakardesim valla cumartesi günü gönderim arayan soran yok beni beğenmediler mi acaba 😂
kaysi_cicegi Bunedunyakardesim bide chat bölümü istiyorum diye İK ya mı söylediniz yoksa videolu Msjda mı belirttiniz
gllleymn Bunedunyakardesim ay kaçtı numara aradı acaba ben de dün gönderdim bir numara aradı bir kaç kez yabancı die açmadım 🥲
Bunedunyakardesim kaysi_cicegi 😁 sanmam ya arada kaynamış olabilirsiniz belki isterseniz mail atın ya da arayın Yok ben online başvuruda chat diye belirttim bide aradıklarında özellikle chat dedim başka proje istemedim
edanur_dilek20 Alya-Sena evet full alım varmış zaten şuan girmiyorum canım görüştüm öncelik tanıyacaklar bilgisayar alacağım dedim o zamana kadar belki açılır part bekleyecem maaşı hemen hemen ne kadar yapıyor canım
minikelanur Alya-Sena bende ful için görüştümde sonradan parta geçebilir miyiz acaba açıklık falan oldugunda kızıma hiç zaman kalmıcak gibi geliyor analık vicdanı🥲 ayrıca iyi ki varsınız sayenizde hepimiz ordayız😂
Alya-Sena minikelanur evet forumca ordayiz 😂😂 ya suan full istiyorlar ama bazi durumlarda part a gecici de gecirebiliyorlar
minikelanur Bunedunyakardesim eğitime perşembe mi baslanıcak dönüş sağlayınca bana da yazar mısınız bende sizle aynı anda arandım
Bunedunyakardesim minikelanur henüz bişey demediler bana Windows 11 olması gerekiyormuş görüntü istediler sürüm için eve gidince aticam onu
Atlasegemoms Mailden dönüş yaptılar linke tıklayıp başvuru yaptım daha ses soluk yok 😐 umarım şans banada güler ve bir an once başlarım bende iki küçük bebeğim var ama düzenli bir rutinleri var ikiside erkek birlkte oynamaktan beni cok yormuyolar 😂
minikelanur Bunedunyakardesim attıkları mesajda 10 diyor diye okey sanmıştım güncelleyelim bari perşembeye kadar
klpzeynep ArsAyz sanirim bu şirket yabancı ya Türkçeye çevirmeye çalışmışlar ve bu sekil devrik çevrilmiş
minikelanur Alya-Sena peki ilk olarak özlem hanımla görüştük her şey okey perşembe egitim baslıcak falan ama biriyle randevu olusturup dönüş sağlanıcakmış detaylar için asıl görüşme yarın mı olucak? Çok soru soramadım müsait değildim. Öneriniz var mı görüşme için? Neler soralım?
edanur_dilek20 Alya-Sena canım saatlik 180 denmi yatıyor du 180 li bişey söyledi bana ama anlayamadım tam