Alya-Sena Minisssss aynen oyleee bende 1 aliyorm.boyle ama yapacak bisey yok kimsenin stres topu deglm
Hayalperest_07 Minisssss ayy çok iyi ya biizm bir hafta toplasan anca sürecek bizi kasım indirimine yalnız bıkacaklar 🙄
Minisssss Hayalperest_07 bizim eğitim 4 gün sürdü ama 10 gün koç vardı meette bekliyordu sorumuzu ona sorduk
kader539_ Minisssss bu toplu görüşme platformlarında eğitim esnasında vs kamera açmak şart mı acaba ? Sadece ses gitse olmaz mı
Alya-Sena Minisssss bizdede mma musteriden gelen puan onemli ona gore saatlik ucret degisiyor. Ekim ayinda tam mi calistin ayin 7 sinde mutabakat atiliyor maas orada yaziyor
perakus Melisa123456 merhaba nasıl oluyo sadece yazışarak mı yardımcı oluyosunuz? Çalışma saatleri ve maaş nasıl peki
Alya-Sena Hayalperest_07 yatan maasin uzerine 6 bin ekleniyor iste. Sirket olunca Bagkur odemiyorm vergi oduyorm bi oda maasin yuzde 20 si cikiyor. Alisvers yemek fislerini topluyorm gider gosteriyorm vergiyi dusurmeue calisiyorm.
Alya-Sena Hayalperest_07 ya ayin 20 sine kadar mma puanim 4.60 uzerinde oluyor hep ama ay sonuna dusuyor suan 4.57 2 gunum var 4.50 altina dusmesem iyi maasim genelde ayni evet 😀 molalarida az kullanmaya calisiyorum.
Alya-Sena Minisssss ticket te kalitede onemli evet. Bizde 4.50 uzerine saatlik ucret degisiyor mesela 4.50 alti 108 tl / sahis sirketin varsa 4.50 uzeri isen 122 tl den hesaplaniyor. Suan 4.57 benm
Laden Alya-Sena canım ben hatta değilim çok hastayım. Hattaki arkadaşlarım oldukça yoğun ve stresliler malesef. Senin nasıl gidiyor?