Hayalperest_07 Alya-Sena şuan eğitim daha ne zaman verilir bize belli değil ama verilse aklıma gelse söylerim sana 😃
Zmc27 Masalikra1 evet cnm bugün aradılar uygun proje olunca size dönüş saglayacagıZ dediler. Bilmiyorum artık ne zaman dönüş sağlanır
Laden Hayalperest_07 bizim eğitimde dün bitti. Sınav olduk. Hemen çağrıya geçin sistemi kurulanlar diyince az kalsın bayılacaktım😂
minicikbebis Hayalperest_07 ay cok fazla yorum var okumam imkansiz olay ne yam olarak is nedir bir aydinlatin lütfen
susunbebekuyuyo bebisliozlem ya sen gel ben sana simge aşkın olayım seansı yapıcam bak bütün stresin geçicek 💞💞
Alya-Sena susamtanem_ hj icin alimlar bitti genede basvuru yapin istersenz baska projede degerlendirirlerm champs_tr sayfa isimleri pembe logolu 5bin kusur takipcisi vardi oraya bilgi almak istyorm diye dm atmanz yeterli size geri donus yaparlar
Hayalperest_07 Laden ben daha başlayamadım ya sistemimde sıkıntı oluştur kullanıcı adımla maili farklı mı ne oluşturmuşler beklemedeyim bugün izin günümüzdü yarın devam edecez
Prensesannesiii38 Alya-Sena merhabalar hepsijet için başvuru yapmak istiyorum ama linkini bulamıyorum yardımcı olur musunuz
Bebeginibekkleyenn Melisa123456 Ay hayırlı olsun ilk defa gördüm postu Yardımcısı olur musunz? Nasıl bir iş kimler başvuru yapabilir