Hayalperest_07 Zmc27 4 buçuk yaşında Bi oğlum var yarım gün gidiyor anaokuluna ama çocuğu hazırlamaya bile fırsatım olmadı bugün komşuma verip gönderdim kapıdan aşırı üzüldüm 😃 ama molalar belli olursa saatleri düzen oturur belki bende part istemiştim ama yoktu
Zmc27 Hayalperest_07 benimde 5 yaşında oglum var . Oda aynı ana okuluna gidiyor.2 buçuk yaşındada kızım var. Beni de full time verirlerse ben kızımı kreşe verecegim. Zaten kreşide verecektim. Sen hepsiburada mısın. Ne zaman başladın peki
Hayalperest_07 Alya-Sena evet aklına gelen Herşey var merak edenler hepsiburada müşteri hizmetlerine bağlanma yerine baksınlarda ne konular var görsünler onlar hele sadece başlık içeriğide ayrı yani 😃
Alya-Sena Hayalperest_07 evett evett kuzenm pandemi de girmsti o anlatiyordu oradan biliyorm o simdi hepsipay egitimi veriyor. Duzen oturunca olur yaa vardiyalar degisiyor kendine gore ayarlarsin.
Hayalperest_07 Alya-Sena ayy bize onun eğitimini de verecekler biliyor musun yani bunlar yetmiyormuş gibi 😃😃
Alya-Sena Zmc27 eevt part olmasa calisamam zaten benmde kucuk kizm 2 bucuk yasinda onunla zor olurdu full
Alya-Sena Zmc27 o kendi bunyesnde kurumsal tarafinda yani aksam vardiyasi var onlarda. Ama champsden baslayanlarin vardiya planini hic bilmiyorm. @Hayalperest_07 kac kac vardiyalarinz
Alya-Sena ozentugceee https://careers.champscx.com/ buradan chat olana basvuru yapablrsnz geri donus yaptiklarindada hepsiburada diye belirtirsnz
zeze97 Alya-Sena merhaba bende uzun zamandır aramıyordum az once aradim öğretmenler günü için 10 günlük bir chat isi var dediler sabah sanirim 9 yada 10 aksam 11 e kadar saatlik ücret 95 lira Çiçekçiler fln ariyor arada ama dedi Bir bilginiz varmi 20 kasımda basliyormus
Laden Hayalperest_07 bizim eğitimde dün bitti. Sınav olduk. Hemen çağrıya geçin sistemi kurulanlar diyince az kalsın bayılacaktım😂
Hayalperest_07 Alya-Sena şuan eğitim daha ne zaman verilir bize belli değil ama verilse aklıma gelse söylerim sana 😃
Zmc27 Masalikra1 evet cnm bugün aradılar uygun proje olunca size dönüş saglayacagıZ dediler. Bilmiyorum artık ne zaman dönüş sağlanır