Alya-Sena Hayalperest_07 10 gun guzel anca yani. biz 2 gun egitim gormustuk hic bise anlamamstk. Sonradan calsmaya baslaynca zamanla kavradik
PamukPrensesannesii Alya-Sena Az çok var canım , bilgisayarı sertifikası alsam yardımcı olur mu sence ?
Alya-Sena PamukPrensesannesii sertifikaya ne gerek var bizden istenmedi oyle bise . Biraz pratik ypsan ogrenirsn ya ne olacak
PamukPrensesannesii Alya-Sena Yani bende öyle düşünüyorum sonuçta birde eğitim veriyorlarmis orada az çok göstermiyor mi neyi nasıl kullanacağımızı? Çabuk kaparım ben:)
PamukPrensesannesii Alya-Sena Bugün bir arkadaş tanıdığın yazılımcı olduğunu çağır merkezinde çalıştığını yazılımcı olduğu için tecrübe sormadıklarini felan söylemişti o yüzden
lrnhvn Kizlar bi lerce yorum var okumaya calistim ama link rica edebilirmiyim sizlerden tekrardan birde bana detayli yardimci olabilicek biri varmi evden iş istiyorum cok guzel denk geldi 🙏🌺
Hayalperest_07 PamukPrensesannesii canım bu işe başvuranlar zaten profesyonel bilgisayar bilmiyor yani gösteriyorlar ama eğitimde çok bilgi yüklemesi oluyor herkes başlarsanız daha kolay öğrenirsiniz diyor valla artık bizde öyle umut ediyoruz
PamukPrensesannesii Alya-Sena Kuzum kusura bakma gene seni rahatsız ediyorum ama başvuru yapalı 2 gün oldu ne zaman dönüş yaparlar sence ? Şuan acil işe ihtiyacım var. Birde bilgisayar olarak Toshiba R830 i5 işlemcili Windows 10 sürümlü buldum bir tane onu almayı düşünüyorum. Sence olur mu ?
Alya-Sena PamukPrensesannesii windows 11 istiyorlar buyuk ihtimalle elindeki eski surumdur bende ozmn kardesmden almstm olmamsti is evraklari atildikdan sonra kesnlesnce yani takstle gidip aldm. Smdi seni hangi bolume alacklsr belli degl bi belli olsun ona gore alirsn
PamukPrensesannesii Minisssss Aslında dün mail atmışlar form doldurup video atmam için ama ben daha yeni gördüm 🥺
Alya-Sena Minisssss suan alimlar basladi gene hb ve hj icin. Kasim ayi kampnya yogunluk olacak smdiden alip ay sonu egitmlern btms olmasi gerekiyor
PamukPrensesannesii Alya-Sena Zaten annemlere gidicem internette bağlatmam gerek ya. Şimdi kendi evimde internet var diye güveniyordum uf 🥺
Alya-Sena PamukPrensesannesii hepsiburada hepsijet ikisi icin alim var suanda yarin bi arayin bence onlarin listesi dolmadan