Zmc27 Bensuada cnm bende iş başvurusunda bulunmuştum. Beni şimdi whatsap grubuna eklediler.Mediterra sermaye diye dogru mu grup
Zmc27 Zmc27 Bensuada Bensuada cnm bende iş başvurusunda bulunmuştum. Beni şimdi whatsap grubuna eklediler.Mediterra sermaye diye dogru mu grup
Alya-Sena Zmc27 sayfa isimleri champs_tr pembe logolari var 5 bin kusur takipcileri var dogru yere basvuru yaptiniz degilmi siz dolandirilmayin
Hayalperest_07 Minisssss hiç fikrim yok sadece saati yazdılar bugün dokuzda başlayınca bilgi verirler senin nasıl gidiyor canım zorluğu var mı
Alya-Sena Minisssss siz ticket deydnz dime onun icin ozellik istemiyorlar ama musteri temslcisi olarak ise baslandigi zaman musteri ile gorusurken donma kasma olmasn programlari kaldirsin diye ozellikli bir pc istiyorlar.
Zmc27 Bensuada valla bi grup ama hisse senedinden bahsediyolar dogru mu bilmiyorum mediterre sermaye diye. Yoksa gruptan çıkacam
Alya-Sena Zmc27 hayir boyle bir is yok o farkli bisedir. Size geri donus yapildimi champsden basvurdukdan sonra
Esra1260 Bensuada eğitime katılanlar bilgi verin bizede bende bugün video göndericem cok heyecanlı beni ne zaman alırlar acaba eğitim nereden veriliyor 🥲