TheLittlePoncik Hayalperest_07 aslında ondan sonra eylülde daha rahat çalışırım diye ben söyledim oğlum okula başlayınca. Eylülün başından beri tekrar sordum ama olan projelerin saatleri bana uymadı
Ciceksahra @meervenurrr merhaba yemek sepeti için ne zaman alımların başlayacağı belli değil tekrar bi eğitim sınıfı olur mu oda belli değil başka projeler için de arayıp bilgi alabilirsiniz
ak1905 Hayalperest_07 haftasonu falan gruba alinirsiniz herlde. Çağrı alanlar cumartesi günü gruba alınmış yarın onların eğitimi basliyo onlardan sonra da sıra sizde muhtemelen
Ebru39 Herkese merhabalar.Bende başvuru yaptım ama eğitim nasıl oluyor .Iğdırda oturuyorum.Video atmak zorunlu mu
Sksjsjjsks bebisliozlem merhaba chat. Bölümü için başvuru yaptım ama nasıl olacak tam anlamadım video falan ne oluyor anlayamadım da
susunbebekuyuyo Hayalperest_07 merhaba hepsijet chat bölümünden bilginiz var mı? Hala aranmadım ben haftaya başlayacak denmişti beklemedeyiz birazdan arayacağım insan kaynaklarını
Masalikra1 susunbebekuyuyo alindiniz mi denildi yoksa basvurular acilcak sizi aricaz mi dediler?? Daha once deneyiminiz barmiydi?
Sksjsjjsks susunbebekuyuyo chat bölümüne mi alındınız acaba beni de dün aradılar bilgilerimi aldılar sımdı surecınız nasıl işleyecek peki chat maaşı falan nasıl oluyor ?
susunbebekuyuyo Masalikra1 ben geçen ay başvurmuştum alındım onaylndı bütün görüşmelerimide yaptım tims üzerinden takım liderimlede görüştüm ama projeye eğitmen bulamamışlardı ekimin ortası gibi eğitim başlayacak dendi böyle bir işte deneyimim yok