Hayalperest_07 Masalikra1 valla canım bende bilmiyorum desem 😄 ya toplantıda farklı görüşmede farklı dedi ben toplandı sorunca az terslendim 😄 ikisi de aynı proje zaten ismi farklı dedi
bebisliozlem Alya-Sena ay bende Hepsiburada diye biliyorum 11 gün kaldı heyecan da var stres de 😄 @Hayalperest_07
Esra1260 Alya-Sena bende form doldurup yolladım champs ten aradılar video göndermemi istediler sıkıntı olmaz değil mi video da neler söylemeliyim yardımcı olur musunuz
Hayalperest_07 Esra1260 bana mailden gönderdikleri yazıyı size söylim hani videoda nelerden bahsetmen için üstte söylüyor mesela kaç yaşındasınız iştr evli misiniz bekar mı iş tecrüben var mı ne okudun falan yani kendini tanıtma istiyor
Hayalperest_07 Esra1260 evet herkesten isteniyor illa 5 dakika olmasına gerek ya ben video çekmedim ama bana da mail olarak gelmişti sonra arayıp bilgilerimi almışlardı
2bebekli_1deli Esra1260 kendinden bahsedeceksin diyordda ben 5 dakika boyunca ne gibi bir şey anlatabilirim anlatacaklarım sınırlı belirli şeyler onlarda bırak 5 dakikayı 1 dakkamı almıyor
Alya-Sena Newmother07 sayfa isimleri champs_tr pembe logolu 4bin kusur takpcisi var. Oradan basvuru yapabilirsiniz
Hayalperest_07 2bebekli_1deli azminizden hevesinizden falan bahsedin bu iştr nasıl kendinizi geliştirirsiniz falan öyle lafı evele gevele 😄