ak1905 sirinpatates 12.yeni nesil i5 işlemci 8gb ram Windows 11 işletim sistemi olan PC yeterli gelebilir ama projeye göre kullanılan uygulama sitelere göre degisiklik gösterebilir. Size uygun proje için aradıklarında sorarsanız daha sağlık olur sizin için. 🌼
aselhale Ya bana bi 3 asamali bi online egitim linki verdiler kullanici adi vs o egitimi dinledim tamamladm. Daha arayan soran olmadi acaba arasam mi yarin🙄
Alya-Sena aselhale yarin arayip ben egitimi izledm bitirdim deyin. Daha once deneyiminiz yoksa muhtemelen online egitime alacaklar sizi sonra uygun proje olursa arayacaklar
BiciNanaMusi Alya-Sena ben video gönderdim bugün 1 hafta oldu ama hala dönüş olmadı😔 herhangi bisi yapmam gerekiyormu acaba
Beyhan-A Alya-Sena iş detaylarını yeni görüyorum ve dikkatimi çekti başvuru yapacağım bende. Fakat bir şey sormak istiyorum. Siz şirket kurdunuz mu ? Kurduysanız fatura kesmenizi istiyorlar mı?
Alya-Sena Beyhan-A evet sahis sirketi kurdum bende. Champs den aldigimiz maas karsiliginda fatura kesiliyor. Muhasebeci hallediyor
Beyhan-A Alya-Sena anladım. Bu sefer sizin yıl sonunda gelir vergisi ödemeniz gerekecek kestiğiniz faturalar karşılığında. Bununla ilgili bilgi verdiler mi?