Alya-Sena sirinpatates musteri memnuniyt anketi var musteriye inboundla da chat lede gorusme bittikden sonra anket gidiyor gorusmeyi puanliyorlar. O puana gore saat lik ucretin degisebiliyor. 4.50 altindaysa 108 tl den uzerindeyse 115 den hesaplaniyor
Alya-Sena alpereninannesi13 kader aydogdu kapali bir bayan dime. Oysa eger bizim mudurlerinde basi proje sorumlusu kendsi hersey onda.
alpereninannesi13 Norveckizi telefon görüşmesi çok oluyor yine dedi bana mesela maile ulaşamadın hem sorunu çözmek için satıcıyı hem kargo şirketini hem müşteriyi araman gerekecek kesinlikle arama yok diyemem o yüzden olumsuz dedi
alpereninannesi13 Alya-Sena zaten aşırı şanssızm kırk yılın başı talihim döndü dedim onda da kader hanıma çattım 😂
Alya-Sena Minisssss biz hani bir bankayla veya herhngi bir cagri merkezi ile gorusuyoruz sonrasinda bizi puanlayin ankete katilin diyorlar ya buda aynisi. En yuksek 5 en dusuk 1. Gorusmeden temsilciden memnun kalmissa 5 verir tabiki
Minisssss Alya-Sena evet onu biliyorum müşteriler 5 veriyor mu onu merak ettim bizdede varmış çünkü puanlama
Keremikoom Minisssss merhaba, ticket bölümünde alım var mı suanda acaba? Birde tam zamanlı miydi 6 gün?