Hayalperest_07 Beni yeni insan kaynaklarından aradılar ekim ortasında 14 ünde eğitimi başlatmayı düşünüyorunuz gecikme yaşandı bilgi vermek için aradım sizi dedi eğitim yaklaşınca tekrardan arayıp bilgi verecez size dedi
Alya-Sena Hayalperest_07 ben dun proje mudurune hem senn hem ozlemin ismini vermstm ondanmi geri donduler acaba
alpereninannesi13 Hayalperest_07 ay inşallah beni Dr ararlar artık ya o toplantım olumlu geçmişti üzerine diğeri olumsuz oldu nolacak bilmiyorum boşanma mahkememe çok ad kaldı bu işi alsaydım çocuğumun velayeti Dr garanti olacaktı merve hanıma anlalttım durumu ama ne yapabilir bilmiyorum
bebisliozlem Minisssss kuzum aramışlar ama köydeyim ben napcam ya 🙁 telefon bir çekiyor bir çekmiyor şu an benim burda akşama kadar insallah eve dönmüş olurum da kendim aricam akşam 6 ya kadar aramış olurum umarım Mailde geldi bana çünkü
Hayalperest_07 bebisliozlem zaten önemli bişey değildi sadcee ekim ortası eğitim olacak yine arayıp bilgi verecez siize dedi yani merak etmeyin demek için aramış oldular 😄
alpereninannesi13 Alya-Sena ya rica etsem beni de söyler misiniz toplanrı görüşme felan yapıldı ama dönmediler bende bekliyordm
alpereninannesi13 Alya-Sena cidden işe ihtiyacım var bi türlü uygun proje bulamadık Haziran’dan beri merve hanım not düşmüştü en son ama aranmadım kesin mi değil mi bari onu bilseydim beni söyler misiniz özelden isimimi yazarım size
Hayalperest_07 Alya-Sena burdan bir arkadaşın yakın arkadaşını da aramışlar sanırım siz onlara dedikten sonra insnalar merak ediyor bilgilendirelim demiş olabilirler canm
elif2441 Minisssss bende chat için bekliyordum 2 gün önce ertelendi sizi arayacağız dediler size boşluk var mı dediler özlem hanımla mı konuştunuz
Alya-Sena alpereninannesi13 siz hepsijet chat icnmi bekliyorsnz ben chat bolumunun takim liderine sordm genel bi cvp verdi zaten ekimde baslayacak dedi baska bir proje ise insan kaynaklariyla goruseblrsnz her proje nin sorumlusu farkli ben sadece hepsijet teki sorumlulari taniyorum
alpereninannesi13 Alya-Sena hayr hepsiburada chat biz diğer e hanımlarla aynı süreçte arandık toplantı yapıldı felan
Alya-Sena alpereninannesi13 hayir ben sadece hepsijettek8 sorumlulari taniyorum merve hanm ise alimdan sorumluydu galiba oyle hatirlyrm kader soyadi aydogdumu