Alya-Sena Ezgikrkl usttte paylasmsti arkads ya sayfa ismleri champs_tr pembe logosu var profilde 4bin ksur takpcsi var
Alya-Sena Norveckizi osell😀 chat ile ilgilenen takim liderine alimi sordm ekim demisler dogrumu diye de evet dedi onun goruntusunu attim
Minisssss Hayalperest_07 bence daha süreci planlama aşamasında çünkü chat eğitimi 12 gün denmişti bana o yüzden süreç uzadı bence
Hayalperest_07 Beni yeni insan kaynaklarından aradılar ekim ortasında 14 ünde eğitimi başlatmayı düşünüyorunuz gecikme yaşandı bilgi vermek için aradım sizi dedi eğitim yaklaşınca tekrardan arayıp bilgi verecez size dedi
Alya-Sena Hayalperest_07 ben dun proje mudurune hem senn hem ozlemin ismini vermstm ondanmi geri donduler acaba
alpereninannesi13 Hayalperest_07 ay inşallah beni Dr ararlar artık ya o toplantım olumlu geçmişti üzerine diğeri olumsuz oldu nolacak bilmiyorum boşanma mahkememe çok ad kaldı bu işi alsaydım çocuğumun velayeti Dr garanti olacaktı merve hanıma anlalttım durumu ama ne yapabilir bilmiyorum