BiciNanaMusi Minisssss bisi dicem videoyu tekrar tekrar cekebiliyomuyuz yanlış vs eksik konuşursak yoksa 1 keremi şansımız var
BiciNanaMusi Minisssss çektim yolladım valla baya iyi konuştum he 😁bu arada çok teşekkür ederim anında cevap yazmanızda çok etkendi hemen islerim oldu 🙏 olumlu olur ise ne zaman dönüş yaparlar sizce
Minisssss Masalikra1 tekrar üstteki linkten başvur bir çok ilan var hepsine başvur uygun olana seçilir aranırsınız
Masalikra1 Minisssss bi arayim hangi numarayi arasan uygun olur mailde elif peker diye mail geldi 0552 li numara var onu mu arayim
Minisssss Masalikra1 ben full başladım yeni başladım bende ama üstte yorumları olan arkadaşlar bayadır çalışıyor ve memnunlar bende memnunum. Bugün eğitime başladık herkes çok uyumlu çok yardımcı
Minisssss Masalikra1 ticket 3 yaşında kızım . Ben aslında chate alındım ama orda süreç uzadı belirsizlik vardı bu kısım hemen başlayacak dediler bu tarafa geçtim
Norveckizi Minisssss Sımdı benide aradılar ınbound ıcın aramıs lar Ben chat deategı ıcın basvuemustum dedım, ona uygun ıs yokmus olunca doneriz dendi gorusmek uzere dedım kapadık