irosiva Alya-Sena bu dediğiniz küçük çocukla olan hakkında bana özelden bilgi verme şansınız var mı chat için
BiciNanaMusi Minisssss çok teşekkür ederim hepsini doldurdum🫣 inşallah dönüş yaparlar vallahi duacınız olurum🥰
BiciNanaMusi Minisssss ayyy aradılar şimdiii elim ayağım titriyorr çok heyecanlandım 🥰 benden bi video istedi link attığını belirttii
Minisssss BiciNanaMusi evet güzelce hemen çek yolla özgüvenli konuş hemen at evde ses falan olmasın çocuk sesi falan
BiciNanaMusi Masalikra1 deneyim yoktu valla arka arkaya form doldurdum şimdi vallahi 5 dakika içinde aradilar
BiciNanaMusi Minisssss bisi dicem videoyu tekrar tekrar cekebiliyomuyuz yanlış vs eksik konuşursak yoksa 1 keremi şansımız var
BiciNanaMusi Minisssss çektim yolladım valla baya iyi konuştum he 😁bu arada çok teşekkür ederim anında cevap yazmanızda çok etkendi hemen islerim oldu 🙏 olumlu olur ise ne zaman dönüş yaparlar sizce
Minisssss Masalikra1 tekrar üstteki linkten başvur bir çok ilan var hepsine başvur uygun olana seçilir aranırsınız
Masalikra1 Minisssss bi arayim hangi numarayi arasan uygun olur mailde elif peker diye mail geldi 0552 li numara var onu mu arayim