ArsAyz Havvabukre Sizi de mi aynı bölüm için aradılar acaba ? Birde eğitim nasıl ve nerede oluyor bilgi aldınız mı
Havvabukre ArsAyz ben chat bölümü için başvurmuştum. Asıl görüşmeyi yarın yapıcaz sanırım. Henüz tam bilgim yok
kubiceylin Havvabukre merhaba başvuruyu nasıl yaptınız? Ben siteye giriyorum ama bir sürü başka işler çıkıyor. Söylenilen işi bulamadım isim aratarak.
Alperenmomss Alya-Sena ben sizden görüp basvuru yapmistim eğitim grubuna aldılar online eğitim verdiler geri hoc dönüş olmadı bana
Alya-Sena Alperenmomss esra hanimmi egitimi verdi. Siz normal egitim aldnz deglmi is icin degl. Sonrasnda aradinizmi bana uygun proje varmi diye. Cunku son basvuranlarin hepsine geri donus yapildi persmbe hepsijet icin egitime baslicaklar
Alya-Sena Alperenmomss ay yok onlari beklersenn yogunlar onlar baya beklemissin yarin ara hemen chat isi var full time olarak
Alperenmomss Alya-Sena yakin zamanda ev taşıyacağım onun için bende aramadim onsira acaba izin verirler mi
Alperenmomss Alya-Sena chat istiyorum ama ful yapamam 19 aylık oğlum var bakacak kimsem yok ancak part çalışabilirim
hicpismandegilim Alya-Sena Merhaba iş hakkında bilgi alabilir miyim çağrı mı alınıyor yoksa yazışma mı yapılıyor
Alya-Sena Alperenmomss yok hayr niye sorun olsun yapamazsan yapck bise yok tabi. Cocuk herseyden onemli
bircanmom Alya-Sena merhaba o kadar çok yorum var ki sitenin olduğu yorumu bulamıyorum. Nerden nasıl şekilde başvuruyoruz. Anlatabilirseniz çok sevinirim
kaysi_cicegi Alya-Sena bende başvurdum videolu soruları da çekip gönderdim iki gündür hala arayan yok hemen arıyorlar mı normalde yoksa beni mi beğenmediler 😅