Minisssss BiciNanaMusi mail atılıyor sizden kendinizi tanıtan video istiyorlar bende öyle oldu ondan sonra arandım sonrasında görüntülü görüşme yapıldı onda hayırlı olsun denildi
Minisssss zeynepdmrr ya galiba sizinkide ticket bende o birime alındım zor mu arama var mı mail üzerinden denildi arada arama olabilir denildi bana bilgi verir misiniz çarşamba günü eğitimim var eğitim gün boyu mu sürüyor nasıl oluyor
BiciNanaMusi Minisssss bana kala bi dönüş olmadı ya bisey yapmam gerekiyormu acaba dönüş yapmaları için 🤧
Rabia-0655 Bende başvuru yaptım mail attılar video istenildi. Ne demem gerekiyor sizler neler anlattınız
Minisssss Rabia-0655 eğitiminizi daha önce iş hayatınızı anlatın güzel akıcı konuşun. Ve asla arkada çocuk sesi olmasın ona dikkat ediyorlar
Rabia-0655 Minisssss peki kendimi tanıtırken 7 aylık bebeğim var. Bu şekilde söylesem sıkıntı olur mu yoksa hiç söylemeyim mi
Rabia-0655 Minisssss maalesef bakacak kimse yok İstanbuldayım ailem Ankara’da. Kayınvalidemlerle de görüşmüyorum
Minisssss Rabia-0655 e nasıl çalışacaksınız chat olursa belki sizin için sorun olmaz ama orda ful çalışan arıyorlar