Alya-Sena Havvabukre kiz ben sana instadan yazicaktm unuttm vallahi o kadar yogunki su aralar. Alistnmi naptin
Havvabukre Alya-Sena alıştım çok şükür ya ben de sana bir şey sırcaktım unuttun. Yarın instadan yazarım sana 😂
zeynepdmrr Alya-Sena Hepsiburada ticket bölümü hakkında bilginiz var mı acaba? İşe alındım şuan eğitimdeyiz ama bilginiz varsa merak ediyorum :) yoğunluk nasıl vs
zeze97 Alya-Sena yarin için eğitim var diye mail atmışlar saat 10 da ama nereden giricez felan söylememisler yarin mi link aticaklar acaba
zeynepdmrr zeynepoyku33 instagramdaki numaralarını arayarak ulaşmıştım. Öncesinde oradaki linklerin iş ilanlarına da başvurmuştum
zeze97 Alya-Sena bu arada bir muhasebe ile görüştüm Muhasebe ucreti 3.500 4 binden başlıyormuş şahıs şirketlerinde Ayrıyetten bagkur ödemesi 5 bin küsürmus aylik 300 lira damga vergisi varmis 10 milyar fln oluyor toplam
Alya-Sena zeze97 size insankaynaklari detayli bilgi verir benm sirketm yok. Champsden sirkert acilirssa muhasebeci ucreti yok baskasiyla calisilirsa ayda 1500 tl destk veriyorlar
elif2441 zeynepdmrr merhaba beni de hepsiburada ticket için aradılar da online görüşmeniz nasıl geçti neler sordular :)
Alfa_Mom Alya-Sena ya beni görüşme için aradıklarında tam zamanlı demiştim ama sonra tam zamanlı yapamayacağımı anladım part time bana daha uygun acaba onu değiştirme şansım var mıdır ki