Alya-Sena bebisliozlem kiz o champsin sayfasnda yorum yazan senmsn profilde bu resm var bide yazi seklinden anladm yorumunu begendm😀
kader539_ Alya-Sena öyle yaptım ama anlamadığım birşey var mesela biz chat istiyoruz diye yazdık ya hangi iş olacağını onlar mı bize söylüyor mesela şurada ya da burada bu iş alımı var şeklinde mi
Alya-Sena kader539_ evet bazen farkli proje var diyede arayblr veya chat istedgn icin sadece chat isi gelince onun icinde ariyabilirler.
kader539_ Alya-Sena çok soru sordum kusura bakmayın hiç çalışma hayatım olmadı çünkü o yüzden. Çok teşekkür ediyorum 🙏
Alfa_Mom Alya-Sena Meraha canım bende başvuru yaptım Dün bugün geri dönüş sağladılar hemen ama aklıma takılan şey şu oldu yukarıda yazdığını gördümde maaş için 19 bün küsür demişsin o sigorta kesntis yapılmış maaş mı yoksa daha kesinti olmadan ki ücret mi
Alya-Sena kader539_ yok estfrllh elimden geldgnce cevplrm sorularinizi. Hic calsmadysanz daha once ilk egitime aliyorlar 1 aydi galiba emin degilim suruyor. Sonra o egitm btnce proje paylasiyorlar su is var diye
kader539_ Alya-Sena peki canım eğitim dediğin ney tam olarak ve her eğitim grup şeklinde mi olacak birebir olmuyor mu eğitimde ne anlatıyor kısaca işi mi anlatıyor sadece
Alya-Sena Alfa_Mom her proje icn gecerli degl bu size hangi proje icin donduler. Evet 108 tl den hesaplaniyor bzm saatler tam gun calisan kesilmis hali bu . Tabi bunu yukseltmekde bzm elimizde musteri bizi gorsmedn snra puanliyor mma puani diyoruz o yuksek gelirse artarda maas. 108 tl kesilmis net saatlik
Alya-Sena kader539_ proje icn egitim farkli genel egitim ben girmedm ama sanirim cagri merkezi egitimi veriyorlar. Grup seklinde oluyor egitimler
Alfa_Mom Alya-Sena ya beni görüşme için aradıklarında tam zamanlı demiştim ama sonra tam zamanlı yapamayacağımı anladım part time bana daha uygun acaba onu değiştirme şansım var mıdır ki
gammzisko Alya-Sena merhaba. Ben bugün başvuru yapmıştım, hemen geri dönüş yapılmış tarafıma ama o an telefonu acamamistim. Geri aradığımda da ben ulaşamadım, sizce geri ararlar mı 🥲 ve haftasonu çalışıyolar mi bilginiz var mı bu konuda
Alya-Sena gammzisko yarin calisiyorlarmi tam emin degilim bi deneyin isterseniz olmadi pazartesi ararsiniz
sinempehlvn Alya-Sena ya ilerde bi problem bi dolandırılma hikayesi çıkmazmı. Şahıs şirketi açılmak neden istensin ki çok tuhaf geldi bana
Alya-Sena sinempehlvn nasil bir dolandirilma cikabilir mesela? Adres evinzin adresi iban sizin hersey sizin. guvendiginiz bir muhasebeci ile calisiyorsunuz. Hesaplari v.s kendi muhasebeciniz yapiyor yani. Onlarla sirket olarak tek alisverisnz aldiginiz maas icin fatura kesmek. Sahis sirketi deyince holding kurmuyoruz basit birsey. Disarida calisan yemek sepeti trendyol kuryelernde sahis sirketi var.
sinempehlvn Alya-Sena benimde üzerimde şahıs şirketi var. Yani aslında bir şahıs şirketine ortağım. Olur mu acaba
Alya-Sena Havvabukre kiz ben sana instadan yazicaktm unuttm vallahi o kadar yogunki su aralar. Alistnmi naptin