Alya-Sena adnuer bir projeye gjrip ckip baska yere girmeyi denemeyin. Guvensizlik olusur isminizi orada not olarsk kalir. E bebek maasi dusuk hic girmeyjn oraya ozmn. Baska proje bekleyin
adnuer Alya-Sena ama Özgür bey bunu giriş olarak görün felan dedi daha sonra size uygun bir proje olursa oraya yönlendiririz işin durumuna göre demişti yapmazlar mı acaba
Alya-Sena bebisliozlem biraz bekleyin zatenn hyrli olsun denmis. Zamanj gelince alirlar gruba suan gorusmeler ise alimlar devm ediyor.
adnuer Alya-Sena başka projelerde var mıdır sizce part time için e bebek dışında bugün evrak vs atıldı da hazırlamadan sorsaydım bi
zeze97 Alya-Sena bana mail göndermişler eğitim e katılmak için aradım sordum size uygun iş olursa bu eğitimi tamamlayanlar giriyor dedi İs olmadan eğitim oluyir mu yami 1 ay sonrada olabilir 2 ay sonra da dediler
Sat_123 hlytkl onlar aradı başvurum vardı hep iş olunca arıyorlar şuan ebebek part-time iş varmış canım
Papatyam01 hlytkl merhaba Champscx in kendi sitesinden yaptım. Bu sesli bölüm chat bölümü için alım yok dendi
bebisliozlem Minisssss yoğun olacakmış canım sürekli mesaj gelebilir dediler bana PC başından kalkmak mümkün değil dediler o yüzden annem evde kızıma bakacak ben çalışırken Mola sürelerinde ilgilenicem kızımla
bebisliozlem hlytkl onu hiç bilmiyorum canım tam zamanlı olsaydı ona başvuru yapardım ama 😄 e-bebek sahibi hemşerim de öyle saçma bir bağlılık benimki 😄
Havvabukre bebisliozlem biraz bekle istersen. 1 hafta kadar. Ben başvurduğumda gruplar oluşturuluyordu o yüzden hemen wp grubuna alındım 3 gün sonra falan eğitimlerimiz başladı
Hayalperest_07 bebisliozlem canım aradılar mı seni beni aradılar yeni eğitim ekimin ilk haftası başlayacakmış dedi bana o zaman alınacaksınız. bilgisayar falan yoksa alın falan dediler. Kulaklığa gerek yok dediler bana da
Minisssss Hayalperest_07 bana hayırlı olsun dediler eğitim belirlenecek dediler . Eğitim bilgisi için aranmadım ama nedense
bebisliozlem Hayalperest_07 evet canım arandım bugün Ekim ortası gibi ama muhtemelen bu ay sonları da olabilir dediler bana da