civcivmom Kızlar bende aradım bayan çıktı bilgilerimi aldı kendimi tanıtmamı istedi vardiyalı sistemde varmış çalşablrmsn diye sordu olumlu olursa geri sönüş yaparz dedi
srnrcvs civcivmom hepburada ucun başvuru yapmak ıstıyorum dedim hıc busey demedi ben size gün içinde dönüş yapacağım dedi sormadı yanı full mu part mı diye hıc
Hayalperest_07 srnrcvs dönüş yaptıkları zaman soruyorlar size nasıl iş istiyorsunuz kendinizi tanıtın diyr sonra da boşluk oluşunca alıyorlar ama sadece hepsi burada için derseniz o zaman diğer açılan alımlara alınmazsınız ben sadece chat olsun diye belirttim onlar arayıp böyle chat ful time iş var uygun mu diye sordular
bsmnl Hanife4461 Sadece mesajla müşteri hizmetlerinde çalışmak.istiyorum da şu alttaki chat yazan doğru değil mi
Hayalperest_07 ak1905 bugün arayıp toplantının ertelendiğini söyledi özlem hanım bende sordum görüntülü mü olacak katılım evet dedi projeden projeye fark ediyor demek keşke olmasaymış görüntülü neyse artık 😄
srnrcvs Hayalperest_07 evet mail atmıştım bana bir lınk gönderdiler ordan başvurun İK ekıbımız size dönüş saglıcak dedi bekliyorum hala dönüş yapılmadı sabahta aramıştım size gün üçünde dönüş yapılacak dendi hala yapılmadı acaba söze ne zaman dönüş yapılmıştı ?
Hayalperest_07 srnrcvs bana bir hafta sonra dönüş yapıldı 😄 hiç aramadım da başvuru bilgilerimi aldıklarında size uygun iş olunca ararız dediler artık bende aramadım kendileri aradı
srnrcvs Hayalperest_07 sındı beni aradılar 10 aylık bebegım var dedim nasıl yapacaksınız fılan dedi suan chat uçun bu projemız yok olduğunda arayacağız dediler ınsallah ararlar 🥲
Papatyam01 bugun beni aradılar e bebek işi için yeni projeymiş. part time dakika başı para kazanlıyormuş 2,25 tl üzerinden hesaplanacak kdv dahil dendi. 11-16 arası çalışma saati hafta sonu tatil.
AliBekirinAnne Papatyam01 bende arandım ama bebekle yapanlar nasıl yapıyorsunuz biraz bilgi verseniz bebeğim 21 aylık
Papatyam01 AliBekirinAnne beni şimdi tekrar aradılar 13de kızı okula götüreceğimi söyledim sıkıntı etmediler o saatlerini yoneticilerle ayarlarsınız sıkıntı olmaz dediler . 30 dk civarında öğle yemeği molası varmış ona kullanırım dedim evimin karşısında okul dedim gayet yapıcılar. bide 2,5 yaş oğlum var o da bi şekilde durur durdurmam lazım bi gün suluboya bi gün hamur. bi tek baş üstü kulaklık istiyorlar.
srnrcvs AliBekirinAnne size ne dediler chat uçun mı başvurmuştunuz? Bana uygun ıs olunca arayacağız dediler ınsallah ararlar ya
Papatyam01 AliBekirinAnne ya şimdi geldi aklıma bi gün böyle çalışıyor gibi yapsan gerçekten PC başına otursan kulaklığı takıp işte gerçekten telefonda konuşuyor gibi yap bakalım ne yapacak yani önden alıştırma yap eline de bi oyuncak versen alıştırmış olursun gerçekten de başladığında belki uslu durur sana musallat olmaz kendine kendine oynamayı öğrenir oyun kurar
AliBekirinAnne srnrcvs chat değil sanırım ya ebebek için dediler ben başvuru yaptığımda bebeğim 19 aylıktı şuan 21 aylık bi kaç kere aradılar ama bana uymuyordu bu biraz uyuyor ama nasıl yaparım işte
aise_kzn Alya-Sena merhaba ben başvuru yapıyorum mail olarak dönüş yapıldı video istendi cektim fakat gönderim yerine yüklenmiyor yada ben mi yapamadim bilmiyorum ya
adnuer AliBekirinAnne merhaba işe girdiniz mi bende e bebek projesinde başlayacağım sizde durumlar nasıl