Hayalperest_07 Hepsiburadanın chat bölümünde çalışan var mı şuan acaba zorluğu kolaylığı hakkında bilgi verilse mola saatleri ne kadar falan
bebisliozlem Hayalperest_07 kuzum mola saatlerini sormak hiç gelmedi aklıma toplamda 1 buçuk saatti galiba yanlış bilmiyorsam ama parça parça kullanıyoruz
Hayalperest_07 bebisliozlem benim oğlan yarım gün kreşe gidiyor öğlen bırakmak için karnını doyurmak için direk yarım saat falan yada bir saat kullanabilir miyim acaba çalışanlar yardımcı olabilir misiniz
srnrcvs Hayalperest_07 merhaba ya onca yorumu okuyamadım 200.yorumdan sonra assagıya ondum ama nereden nasıl başvuru yapabılırım bende çalışmak ıstorum
Hayalperest_07 srnrcvs champs yazın instagramdan dört bin takipçisi olan ordan isterseniz arayıp yada mail adresleri yazıyor oraya başvuru yapabilirsiniz ben direk iş ilanından başvuru yapıp instagramdanda mesaj attım sonra beni aradılar
srnrcvs Hayalperest_07 o web site yabancı en alt kısımda başvuru yerinde bende yapmayı denedım ama bir türkü tel no kısmında turkey kosmını secemedım telefondan da olmuyor
muge_anlii Hayalperest_07 Ben de geçen hafta başvurmuştum mail’den bana link yolladılar kendimi tanıtan videolar atmıştım bugün insan kaynaklarından aradılar ben onlara Part time çalışabileceğimi söyledim bakalım ben de bekliyorum
srnrcvs Hayalperest_07 evet yaptım ama güneşe su telefon budaması yazılması gereken yer varsa orda turkey kısmı en yukarda ve secılmıyor
zeze97 Ya bende ilk önce part time başvuru yapmıştım ama dedim ki chat isi olursa tam günde olur 15 günde 1 arıyorum part time chat yok ya tamam ful time olsun diyorum tamam diyorlar 15 gün sonra yine part time chat yok Çıldırıcammmm🤣🤣🤣
ak1905 bebisliozlem ayy hayırlı uğurlu olsun hadi insAllah. Cumartesi pazar mi tatil sizin eğitim falan kaç gün surcekmis bişey dediler mi
Hayalperest_07 Hanife4461 canım ya bişey sorcam toplantılar canlı olarak mı katılım oluyor mesela görüntü belli oluyor mu yoksa ses olarak mı katılım oluyor toplantıya
ak1905 Hayalperest_07 kendisi giriş yapsmiyo ben cevap veriyim size :) toplantıda ses sadece ben bssvurdugumda öyleydi görüntü açmadım. Eğitimde ilk gün beş on dk kadar açtım tanışmaydi o gün zaten sadece öyle :)
Hayalperest_07 ak1905 teşekkür ederim ya valla görüntü olsa daha da heyecan olur😄 telefondan mı katıldınız sizde Acaba mailden gönderdikleri linke tıklayıp katılım oluyor dimi
Hayalperest_07 ak1905 ben yine de hazırlıklı durayım ne olur ne olmaz pat diye görüntü açılır falan 😄
Hayalperest_07 ak1905 bugün arayıp toplantının ertelendiğini söyledi özlem hanım bende sordum görüntülü mü olacak katılım evet dedi projeden projeye fark ediyor demek keşke olmasaymış görüntülü neyse artık 😄
ak1905 Hayalperest_07 evet evet toplantıya telefondan katıldım teams uygulamasini indirin ordan giriş yapılyo toplantıya eğitimlere. Eğitim başlamadan ben pc almistim eğitimlere laptoptan katılmıştım teşekkür ederim bu arada Hepsiburada mi sizin proje
ak1905 Hayalperest_07 yok ya kodla değil uygulamayı indirin kalsın. Gelen mailde toplantıya şimdi katılın yazıyo oraya tıklayınca açılır