Alya-Sena @Havvabukre @edanur_dilek20 kızlar işe alındım galiba 🤩❤️ hepinize teşekkür ederim 🥰❤️
Özlem hanım küçük bir bebeğiniz olduğu için olumsuzdu bizim açımızdan ama çok ısrarcı olduğunuz için yapabileceğinizi düşünüyorum lütfen beni zor durumda bırakmayın dedi. Ben pazar günü de çalışıcam kızlar sizin de aynı mı bilmiyorum 🥰 Lütfen devamsızlık olmasın dedi size de denildi mi kızlar yoksa benim sırf minnakım olduğu için mi diyor olabilirler 🫠 minnakımın acil durumları olursa hasta vs babası işten geldikten sonra gidiyoruz akşam 7-8′den sonra
Aylık kontrolleri veya aşıları için haftaiçi sabah 9 oluyor zaten saatler konusunda değişiklikler olacakmış sanırım ilk 1 ay 10-19 olmadı kızımın bazı kontrollerine sadece babasıyla anneannesi gider 🥲 sağlık ocağı çok erken olduğu için ona kendimde gidebilirim. veya olmadı aylık kontroller içinde özel hastaneye götürmeye başlarım artık cumartesi günleri randevu alanlar var.
Haftaiçi annemden destek isticem hatta alışırız diye düşünüyorum inşallah destek istemediğim günler de olur belki, başarırım 🥰 Cumartesi günü de izinli günüm ❤️ şu an henüz eğitim başlamamış, proje başlamamış, proje başladığında wp grubuna alacaklar. Sözleşme göndereceklermiş sanırım bir de evrakları tamamlayacağım, umarım benim içinde güzel geçer kızlar dua edin 🥰
Benim kuzenim 8 aylık kızıyla bu ay işe başladı onunki daha zor her sabah hazırlanıp bebek arabasiyla da otobüs metrobüs değiştirip bebeğiyle yollarda helak oluyor kızıyla bütün gün ofiste
Ek gıda süreçleri de pert, kızının dişleri çıkmaya devam ediyor o konuda da pert
Evden çalışmak bizim için büyük avantaj oldu.
Benim ilerde 2025 başı veya yaz sezonunda taşınma gibi bir durumum olabilir bunu gerek görmedim söylemeye açıkçası seneye çok daha rahat olucam aile apartmanında ablalarımla altlı üstlü durucaz, annemde üst katımda olacak vs.