afraybars1 bisenakillisinzaten bıngıldak şişmesi ve çökmesi daha farklı oluyor canım Allah korusun bence normal ama için rahat değilse bi doktor görsün en azından için rahatlar
bebegiminbesigicamdan bisenakillisinzaten pit pit atiyor mu bende bugun oglumda fark ettim normal mi acaba sizinkide şiş duruyor ama ne anlama geliyor bilmiyorum
bisenakillisinzaten afraybars1 yani başka hiç bir sıkıntısı yok ateş kusma yakın zmaanda dusme vs huzusuzda değil ama aasiiri telaş yaptim
aylintoooo bebegiminbesigicamdan bıngıldağın atmasını kontrolde sormuştum ben orda nabız var atar tabii dedi doktorumuz normal
afraybars1 bisenakillisinzaten yok yok korkma canım emin ol bi sıkıntısı olsa ağlaması huzursuzluğu kusması ateşi mutlaka eşlik eden bi sıkıntısı olurdu
afraybars1 bisenakillisinzaten çok sert darbe almadıkça hafif darbeler bile bi Sıkıntı oluşturmaz kuzum bence gayet normal duruyo ama için rahat değilse takipli bi doktorunuz varsa resmini ona da yollayabilirsin
denizse bisenakillisinzaten canım kafa şeklinden kaynaklı birazcık kalkık gibi duruyor ama normal yani her bebek böyle kızımda öyle öyle damar gibi atmasıda normal korkulacak birşeyi görünmüyor çok şükür ♥️
Ecem__ bisenakillisinzaten cok aglayinca sisiyor diye duydum ama siz tabi daha iyi bilirsiniz iciniz rahat edecekse gosterin doktora
bisenakillisinzaten mysozclk ya sanki sol tarafa doğru hafif bı şişlik var gibi evet dokundugumda sis gibi