canimanne06 çocuğunuz kaç yaşında , ben mesela kuruyemiş olayına çok dikkat ediyorum sonuçta Allah korusun o anlık durumda boğazına kalabilir vs, ikindi kahvaltısından kastı ne ? meyve suyu derken içeriğinde nasıl bişey yapıyorlar paketli gıda veriyor musunuz bilmiyorum ama bisküvi derken icerginde ne var bebeğiniz alerjik bünyeye mi sahip ordaki yediklerini yiyebilirmi eğer bünyesi alerjikse iceriginde olan şeyler önemli vs vs kameralar çalıştığından eminn olun, eğer kreşe yaziracaksaniz arada bir kontrole gidin derim park alaninin zeminide önemli sonuçta kreş kazaları olabiliyor bunun için zemin taş mi çimen mi yada yumuşak minderler varmı, kreş olayı çok sıkıntılı aslında ama çalışan anneler için maalesef mecburiyet eğer bakacak biri yoksa eğer oğlunuz 3 yaz yukarisiysa bence uygun ama 3 yaş sınırında ise kısa süreli bir bakıcı düşünebilirsiniz, ama sadece ve sadcee cofukla ilgilenmesi için, arada oyun atölyelerine götürebilirsiniz oyun arkadaşı olsun diye yani oyun kurması için sosyallesmesi için, bende kreş düşünüyorum ama şuan değil şuan evden çalışmayı planlıyorum o süre zarfında babanne annane desteği alacağım tabi güçleri yettiği kadar eğer yetemez ise bakıcı tutmayı planlıyorum çünkü malesef babanneler ve annaneler de bazen yetemiyor ve onlarında kendine göre zamanları var, bunlar çok ince ayrıntılar ama şu Ekonomi de çalışmak mecburiyeti biz var ise tabikide çalışın ama şuan bir ihtiyaç vs yoksa biraz daha erteleyin eğer bir sabit işiniz yok ise en azından 3 yasa kadar