busehavva Kızlar merhaba oğlumu bugün 9.ay aşısını yaptırmak için götüreceğmde,bu zorunlu bir aşı değilmiş hemsiremz öyle dedi,ama ben yaptırmak istedim,Sizler yaptrdnz mi zor oldu mu zor geçti mi, aşıdan sonra eve gelince calpol vereymm mi hemen
Bebegim3535 busehavva bizde bugün yaptırdık. Ateş yapabilir carpol verebilirsin dedi. Ama ben iki çocuğumda da aşı sonrası ateşi çıkmadan vermiyorum carpol
Poly-ana busehavva Yaptırın lütfen çocuğunuzun aşılarını. Ateşi 38 i bulursa da öyle calpol verilmesini uygun görüyor doktorlar
busehavva Poly-ana yoo her aşılarını düzenli yaptırrm ben,bu ay ki aşı kızamık aşısıyms hani çok huysuzlanrmi etki falan yapıyor mu diye sormak istedim tecrübeli annelere
Umay-gmz busehavva yaptırdık hiç bişey olmadı ne ateş ne bacakta ağrı hiçbişet boşuna callol vermeyin bence
motherisbackk busehavva yaptırdım ben 9. Ayda da 12. Ayda da . Benim kızımın zor geçmişti menenjit aşısından daha zordu bizim için ama sizin için güzel olsun inşallah🫶🏻
sdakaan Ben yaptırmadım zaten 1 yaşında yaptıracağız doktorumla konuştum yaptırmamı önermedi oda çünkü çok kalabalık ortam da bulunmuyoruz aşı karşıtı değilim bütün özel aşılarını yaptırdım . Ama 3 ay sonra zaten bu aşıyı yaptıracağız o yüzden yaptırmadm
_mom20 busehavva ben vermedim sadece gece çok huysuzlandi o zmn verdim gözlemle huysuzluk ateş falan olursa ver bence
sezerckmom busehavva dokuzuncu ayda kan veriyorlar normalde benim oglandan alicaklar size bahsetmedimi
Poly-ana busehavva Hayır olmuyor kötü etkisi tabi her çocuğun bünyesi farklı benim oğlumun yumurta alerjisi olduğu halde doz doz yaptırdık dört saat sürdü reaksiyonu göze aldık yaptırdık okul döneminde sıkıntı yaşarsınız huysuzluk falan birşey değil olsun