jasminegms Sezeryandan önce asla böyle birşey yaşamadım acıdan kıvranıyorum resmen cok kötü midemi üşütüyorum hava cok sıcak hafif soguk bile içsem anında kötü oluyorum socak su torbasıyla geziyorum ayagıma corap giyiyorum nasıl düzelicek bu yaşayan varmı
ipegimsi jasminegms bende de aynı problem olmuştu sezeryanın yani dikişlerin olduğu bölgeyi sıcak tutun özellikle ben beli açık hiç giymiyorum sezaryenden sonra yaz günü sıcak olsa bile mutlaka belimi karnımı ince bişeyle örtüyorum üstümü
Zehra95 jasminegms sezaryenlilerde bu tip şikayet olur çünkü ameliyat yaraların var soğuk alınca mecbur ağrı sızı yapar hep sıcak ılık şeyler tuketmen lazim
gmzshn jasminegms bende de aşırı derecede terleme yanma oluyordu su gibi oluyordum yanıyordum eylül ayında doğum yaptığım halde şimdi o geçti ayaklarım buz gibi olmaya başladı üşüyorum. Kan tahlillerimde güzel çıktı ama sebebi ne bilmiyorum
gmzshn jasminegms vitamin kullan ama sen demir d vitamini falan ilk 3 ay çok önemli zaten özellikle emziriyorsan ihmal etme senin sağlığın ne kdr iyiyse bebeğe de öyle geçer sütünden
mamalisa jasminegms ben de aynıyım atlet giyiyorum içime, ayaklarıma da çorap mutlaka. klima kullanıyorsanız o da yapıyor. Taze Zencefil çiğneyin küçük parça her sabah mideyi ısıtan bir şey