mom97X ayisit mamasını filan yerken içine koyun bari boşa gitmesin Olmadı sat bacım satılır bence alanlar olur
ebrar2024 mom97X canım ben baştan böyle olacağını bilseydim iade ederdim benimkinede o zmnlar aldık sevmedi sonra 10 dk filan durdu dönen oyuncakları izledi ve şimdi sıkıldı artık izlemekten siz bilirsiniz ama ben olsam verirdim az parada değil
ebrar2024 mom97X yaaa ben alıyor zannettim biz sipariş vermiştik ordan bakıp orda kalmamıştı çünkü baktığımız bir tane vardı onunda malzemeleri eksilmis ben edebilirdim keskede edeydim
bebekbatuhan Genelda bebekler onu sevmiyor etraftan gördüğüm kadarıyla sevende var ama sayılı onun yerine cingen beşigi deriz oyle bişi alabilirsiniz
ads0210 mom97X Bende de Elele markasının var yenidogandan itibaren kullandım.onceleri durmuyordu ağlıyordu .yavaş yavaş alistirdim çok rahat etmiştim.Siz de yavaş yavaş alıştırabilirsiniz bence. Şimdi duruyor benimki bı köşede, satsam mi acaba bende napsam
Deletedmom_182 mom97X benim oğlum uyanıkken asla kullanmadı zaten o amaçla almamıştım.Biz sallamaya alıştırdığımız için ayağımızdan bırakamıyorduk uyuyunca elektrikliye geçiriyorduk uyku süresi artıyordu onun dışında hiç uyanıkken sevemedi
mom97X Deletedmom_182 benimkide uyanıkken koyduğumda sevmiyor nedense, kendimiz uyuttuktan sonra içine koyup sallattırıyoruz