berosunannesi Kızlar bu mama kaldırıldı mı ne oldu hiç bir yerde bulamıyoruz sinir bozucu gerçekten bulamamak siz nereden alıyorsunuz istanbulda yaşıyorum bu arada
imaddesi berosunannesi ben eczane fiyatından ucuza aldım. Eczane 400den verdi Hepsiburada da 360dı en son
HE-SEN-COK-BILIYON berosunannesi istanbuldayım eğer e bebekte yoksa eczaneye söyle sipariş edip.getirirler
HE-SEN-COK-BILIYON berosunannesi ben Anadolu yakasındayım. Eğer çevre ilçelerde varsa ordan al yoksa da eczaneye söyle getiriyorlar bende sma comfort kullanıyorum mesela önceden yoktu hiç bir yerde eczaneden sipariş ettik hep. Daha sonra e bebeklerde de satılmaya başlandı rahatladım. Evolvia ilk zamanlar kullanıyordum
berosunannesi HE-SEN-COK-BILIYON yani biz de hep e bebekten alıyorduk mesela yakınımızda bi avm var hep ordan alırdık ama şuan hiç yok sıfır yani hiç bir numarası yok o yüzden şaşkınım ama dediğiniz gibi eczane falan bi bakalım
Nisangunes Evolvia memnun musunuz bu arada biz aptamil kullanıyoruz hangisi daha kaliteli biliyor musunuz, sizin evolvia seçme nedeniniz nedir
berosunannesi Nisangunes valla ben kızıma ilk zamanlar tüm mamaları denedim hatta aptamil içsin kilo yapar belki dedim yok hiç birini sevmedi bi evolvia yı sevdi ama bildiğim kadarıyla en sağlıklısı bu yani içerik olarak vs