[silindi] Kelebek88 ben şu an Molfix kullanıyorum memnunum sleepy denemiştim hem taştı kaka çiş Allah ne verdiyse. Bebek hareketlenince ayaklanınca ve artık bağlatmayınca kurtarıcım oldu
Kelebek88 [silindi] benm oglumda hic durmuyor yerinde baglamak iskence artik..prima kullandm hep acaba prima nasil
Canangnr Mom567 Evet denedim ama o bizde pişik yaptı ayrıca yan tarafları çok açık yapılmış kalıp olarak pek hoşuma gitmedi
Kelebek88 Morkekik ya inan ki boylede hepsini cikariyorm cunku oglum altini actigm gbi kacip gidiyor..aynn dedgn gbi sirt ustu yatirmakta zor..alt degistrmek iskence oldu artik bana
blzylcnsy Mervege hayır külot bezler yandan yırtmalı. değiştirirken yandan yırtıyorum cırtlıyla aynı mantıkta oluyor ☺️
Zehrauzunoglu Kilot bez kayınbabam tanlıslıkla almış tavsıye etmem ustten sızdırıyor sleepy natural. Cırtlısı sızdırmıyordu
Candy_liz Kelebek88 sleepy natural denedim lastikleri çok iz yapıyor, ıslak bırakıyor.. Giydirmesi kolay sadece hareketli dönemlerinde o yönden iyi oluyor..