1pek Ranameryem travazol travacort içinde kortizon olan tüm kremler daha cok cogaltır gittiğim doktor da demişti bu aralar yaygınmış kasık mantarı diye geçiyormuş
1pek Ranameryem ilk doktora gittiğimde uzaktan bakıp travazol verdi sonra başka yerlerine de yayıldı önüne gecemedim kaşıntıdan ellerimde sinir sıkışması oldu o derece fazla ve yoğundu kasıntılarım
yavrupandaannesi Ranameryem ne renk mantar renginiz ? Kahverengi mi ? Bir dönem denimde göğüs ve sırt bölgemde kahverengi lekeler olmuştu ama kaşıntım yoktu çay ağacı şampuanı vermişti cilt doktoru onu kullanmıştım geçti
-EFLATUN- yavrupandaannesi sizin ki nasıl dı benim ki ikk pembe gibiydi etrafı kabarık sonra ilaçları falan kullandıkça kabarıkligi gitti rengi de kahverengi lekeye dönüştü şimdi ilaçları kullanmazsam çok fena kaşınıyor devam ediyorum sizinki nasıldi ki
-EFLATUN- Ranameryem merhaba ne yaptınız acaba bu ara çok kişiden duydum ve bende de oldu ilk önce diz kapagimda çıktı sonra kasıkta ve çok hızlı yayılıyor Dr gittim bir karışım verdi ve hap ve krem verdi onları kullanıyorsam iyi yoksa yine çok fena kaşınıyor tekrar başka bir Dr gidicem 2 aydır uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim
yavrupandaannesi -EFLATUN- geçti cips doktoruna gitmiştim çay ağacı şampuanı verdi birde kortizonlu krem vermişti hamileyken oldum birde ben
8162648 Ranameryem kahverengi mi? Ben güneş kremi sürdüm birkaç gün böyle devam ettim sonrasında kabuk attı ve tertemiz oldu şu an hiçbir şey yok. Benimki boynumdaydı ama. Bu arada kız nasıl güvenliksin sen çıtı pıtı bi şeysin seni ciddiye alıyorlar mı🙈
Ranameryem 8162648 ajahaha 😂 valla bi o kadar yerin altında var da canım ben müdahale etmiyorum üst araması yapıyoruz içeri girmeden önce 😂 erkek badigartlarımız var onun için