Kahkaha Bebem doğalı 5 gün oldu hâlâ adı yok delirecem bana erkek bebek ismi önerebilir misiniz.. 2 kızım var Eflin Râna ♥️ Efnân Rûya♥️ isimleri Oğluma isim bulamadik bir türlü içimize sinmedi baktığımız isimler🥺
asena1903 Kahkaha oğlum aybars. Onun dışında Alparslan, Barlas beğendiğim isimler.. özür dileyerek soruyorum 9 ay boyunca hiç mi içinize sinen olmadı doğmasını neden beklediniz hamileyken bile ismiyle hitap edip konuşmak önemli sonuçta
Lareninannesiii Kahkaha @maviev35 Ay evet Eftal bekarken en sevdiğim en yakın arkadaşımın ismiydi çok çok beğenirdim şimdi yeğenimin ismi ve çok yakışmış diğer isimlere kesinlikle düşünmelisiniz 🌸
kirikkalp Kahkaha ERDİNÇ ( Duru, güçlü erkek ) ENİS ( Dost, arkadaş ) ERALP ( Yiğit ) ERBERK (Şimşek gibi yiğit) ERAY (İlk ay)
Parsmommm Erkek bebekler de maalesef böyle oluyor içine sineni bulmak zor erkek isimleri hep aynı. Ben de çok zor karar veren ve kararsız biri olarak artık bu diyip çıkarttık. Senin kızlarında uyumlu olsun istediğinde varsa Erdem olabilir kızların da E, R harfleri baskın çift isim olarak erkekte tek isimde var hepsi böylelikle.