1Meftuunee Merhaba hanımlar regl iken denize giren var mı aranızda nasıl önlemler aldınız nasıl oldu çoğu tanıdığım girdi ama hiç girmedim o skeilde sanırım ilk defa yarın gircem ama bişi olur mu falan korkuyorum
Show_must_go_on 1Meftuunee tampon kullanabilirsiniz ama tampon dahi olsa başkaları giriyor falan midem bulamıyor benim ve enfeksiyona açık olunacağını düşünüyorum.
teachermommy1 KuzeyinAnnesi03 Merhabaaaa. Siz mom’daki Kuzeyin annesisiniz değil mi? Hemşireydiniz diye hatırlıyorum. Hamileyken bana çok yardımcı olmuştunuz, özellikle çamaşırların yıkanması konusunda. Sizi burada yeniden gördüğüme çooook sevindim. 🤍
HonKiPonKiDoNiNo Yazdik istee nasil bir deneyim bekliyorsun ki baska, tampon takip girebilirsin baska bir alternatifin yok..
SevimliHayaletCasper 1Meftuunee menstrual kapla giriyorum ben. Enfeksiyonu falan engelliyor gayet rahat
KuzeyinAnnesi03 teachermommy1 ay teşekkür ederim hatırlanmak ne güzel birşey 🥰 kuzeyi ve beni tanımayan kalmadı sanırım forum da 😂😂 Bende sizleri böyle gördükçe çok seviniyorum doğurdum 7 ay oldu ama hala girip ordan yardımcı olmaya çalışıyorum kuzey izin verdikçe 🙏😂🥰